0 Log ind

2-SIDET & HJØRNE GASPEJS

En 2-sidet – også kaldet en hjørne - gaspejs er det perfekte valg, hvis du drømmer om en smuk og unik pejseløsning. Den kan indbygges i et miljø af brandhæmmende plader, der til sidst beklædes med netop det materiale, der passer til dit hjem. Det er din fantasi, der sætter grænserne. En gaspejs kræver ikke brænde, så du skal ikke kløve og slæbe træ. Et klik på fjernbetjeningen vækker flammerne til live. Til de fleste modeller har du ogsåmulighed for at tilkøbe app-styring, så du kan betjene pejsen fra din mobiltelefon eller tablet.

En 2-sidet gaspejs kræver en skorsten, også kaldet et balanceret aftræk. Det trækkes ud gennem taget eller gennem en ydermur. Det balancerede aftræk trækker luft ind i pejsen og leder den væk igen. Det er et lukket system, som betyder, at der ikke kommer gaslugt ud. I hjemmet. Der er strenge krav til det balancerede aftræk, så vi anbefaler, at du kontakter os, så vi kan rådgive dig, inden du påbegynder projektet.Du må heller ikke selv tilslutte en gaspejs. Det skal gøre af et autoriseret VVS-firma.

En 2-sidet gaspejs kan customizeses, så du får lige det look, du ønsker dig. Du kan for eksempel på flere modeller vælge forskellige typer indvendig beklædning. I bunden kan placeres sten, glasstykker eller keramisk brænde. Har du brug for mere information, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også besøge vores showroom, hvor vore medarbejdere står klar til at rådgive Dig. Du kan og læse mere on en gaspejs i vores FAQ.Vi leverer og monter i hele landet, og vi udarbejder gerne et tilbud til dig. En gaspejs er en investering, du kan have glæde af på kølig og kolde dage og aftener. Samtidig kan den få dit hjem til at skille sig ud fra mængden.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK