×

VELKOMMEN TIL HIMMERLANDS PEJSECENTERS “OM OS”-SIDE

VELKOMMEN TIL HIMMERLANDS PEJSECENTERS

Mit navn er Lars Poulsen. Jeg er stifter og indehaver af Himmerlands Pejsecenter. Efter min uddannelse i smedebranche, blev jeg ansat som montør i et pejsefirma. I 2005 tog jeg skridtet, og blev selvstændig forhandler af pejse og brændeovne.

Jeg havde behov for at gå mine egne veje. Jeg kunne se, at udviklingen gik stærkt. Og jeg indså, at foden måtte under eget bord, hvis jeg for alvor skulle udnytte min viden. Desuden havde jeg lyst til at følge den innovative vej, der præger pejsebranchen.

Derfor var det lidt en mission for mig at blive selvstændig. Min første virksomhedsadresse var på min faders landejendom udenfor Hobro. Det var under meget beskedne forhold. Tingene tog dog hurtigt fart, og jeg fik behov for mere plads. Virksomheden flyttede til Brogade 59 i Hobro, hvor der, ud over mere plads, også var rigtige udstillingvinduer. Jeg oplevede en stadig større efterspørgsel efter skræddersyede pejseløsning. Ofte med en marmorfront.

I 2010 blev gaspejse introduceret på det danske marked. Jeg så straks potentialet i dette spændende produkt. En pejs, der kan tændes med fjernbetjening. Der skal ikke fældes eller stables brænde. Gaspejse står nu for en stor del af vores omsætning.

På Brogade blev produktsortimentet også udvidet med pilleovne og pillefyr, som Himmerlands Pejsecenter selv importerer. Det betyder, at vi nu også kan levere en pilleovn, der er er både effektiv, billig og miljøvenlig energikilde. Desuden kan vi projekterer og monterer komplette centralvarmesystemer, der opvarmer dit hjem med træpiller i et pillefyr. Med tiden blev kvadratmeterne på Brogade 59 for få. Derfor rykkede Himmerlands Pejsecenter videre til Smedevej 10 i Hobro. Her har vi et dejligt showroom i lokaler, der tidligere har huset et køkkenfirma. Samtidig er virksomheden vokset, så der nu er tre fuldtidsansatte. På de store opgaver har vi desuden et par freelance-håndværkere, der træder til.

VI ER HIMMERLANDS PEJSECENTER

VI ER HIMMERLANDS PEJSECENTER

Lars Poulsen (Yderst til venstre)

Lars er indehaver af Himmerlands Pejsecenter. Han står for salg, projektering og montering. Lars er uddannet smed, og han har 30 års erfaring med salg og montering af en bred vifte af varmekilder.

Kristian H. Poulsen (Yderst til højre)

Kristian står for salg, projektering og tilbudsgivning hos Himmerlands Pejsecenter. Kristian er uddannet smed og procesteknolog.

Lars Arentzen (Midten)

Kontor og markedsføring. Lars er uddannet inden for salg, og han har det overordnede ansvar for markedsføring.

Lars Poulsen

Direktør, Konsulent, Montør

Kristian Poulsen

Konsulent, Projektering, Kontor

Lars Arentzen

Kontor, Salg , Markedsføring

Jimmy Jørgensen

Montør, Servicetekniker

Rasmus Justesen

Montør

Jørn Poulsen

Montør

Frederik Pedersen