×

Cookie- og privatlivspolitik

1.Virksomhedsoplysninger


Privatlivspolitik – cookiebrug i overensstemmelse med Datatilsynet, GDPR og ePR.

Persondataforordningen (GDPR) og ePrivacy Direktivet (ePR) påvirker hvordan din hjemmeside må bruge cookies til at spore dine besøgende fra EU.

2.Introduktion


Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

3.Cookies


Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.


Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering


Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • Wordpress

Det er muligt at slette sine cookies og alternativt blokere dem.

Sletter eller blokerer du dog dine cookies, vil de annoncer du får vist ikke være ligeså relevante for dig.

Desuden vil der oftere blive vist annoncer for dig.

4.Guides til sletning af cookies


Slet cookies for Safari på din mac

Slet cookies for Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch

Slet cookies for Google Chrome på Android enheder

Slet cookies for Google Chrome på din computer

Slet cookies for Microsoft Edge på din computer


Vores hjemmeside indeholder cookies fra nogle af de mest hyppige tredjeparter.


Tredjeparter listet nedenfor, er tredjeparter der ofte anvendes til enten analysering af besøgende på hjemmesider, eller til brug af remarketing.

  • Facebook pixel (Facebook.com)
  • Google Analytics (Google.com)
  • Google Tag Manager (Google.com)
  • Google Ads (Google.com)
  • Hotjar (Hotjar.com)
  • New Relic (Newrelic.com)
  • Segment (Segment.io)
  • Crazyegg (Crazyegg.com)
  • Doubleclick (Google.com)
  • Adroll (Adroll.com)
  • Leadfeeder (Leadfeeder.com)
  • Funnel (Funnel.io)
  • Woopra (Woopra.com)
  • Adobe (Adobe.com)
  • Mixpanel (Mixpanel.com)
  • Piwik (Piwik.pro)
  • Statcounter (Statcounter.com)
  • Twitter Analytics (Twitter.com)
  • Clicky (Clicky.com)
  • Kissmetrics (Kissmetrics.com)
  • Matomo (Matomo.org)

Ydermere, så har Danske Medier også skrevet en liste over øvrige URL’er. Du kan finde listen her.

5.Personoplysninger

Generelt


Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.


Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

6.Sikkerhed


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

7.Formål


Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

8.Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

9.Videregivelse af oplysninger


Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.


Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.


Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

10.Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@himmerlandspejsecenter.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

11.Udgiver


Websitet ejes og publiceres af:

HIMMERLANDS PEJSECENTER ApS

CVR: 33060750

Smedevej 10

9500 Hobro

Telefon: (+45) 24 62 88 58

E-mail: post@himmerlandspejsecenter.dk

Facebook bedømmelse
4.6