×
Guides Valg af pilleovn
Valg af pilleovn
Valg af pilleovn
Valg af pilleovn

Vælg et kvalitetsprodukt, når du vælger din nye pilleovn! En pilleovn består af både mekaniske og elektroniske komponenter, og ingen kæde er som bekendt stærkere en det svageste led. På vores pilleovne bruges kun de bedste komponenter, så du er sikret lang holdbarhed og effektiv forbrænding af dine træpiller.

De elektroniske komponenter er pilleovnens “hjerne”. Herfra styres pilleovnens funktioner, og det er også her info fra bl.a. sensorer sendes hen. For at beskytte elektronikken er den på vores modeller pakket ind under et låg. Det betyder, at der ikke kan komme støv fra træpillerne ind til de følsomme kredsløb og beskadige dem.

I de pilleovne, du finder hos Himmerlands Pejsecenter, er kun brugt mekaniske dele fra anerkendte producenter. Elementer som blæsere og sneglemotorer kører lydsvagt og stabilt.

Vedligehold og funktioner
Når du vælger ny pilleovn, er det vigtigt, at du undersøger om modellen er rengøringsvenlig. En pilleovn skal med jævne mellem gøres rent indvendigt, og det skal derfor være let at fjerne siderne, brændskål og bagplade. Så er det nemt at støvsuge pilleovnen, og derved opnå optimal ydelse og længst mulig holdbarhed. På EvaCalor og Caminetti Montegrappa pilleovne er de dele, der skal fjernes i forbindelse med rengøring, ikke skruet fast. De betyder, at delene let kan tages ud, når din pilleovn skal gøres rent.

Er dit behov at få opvarmet mere end ét rum? Vi kan levere pilleovne med varmeflytning, hvorfra der via udtag på ovnens bagside ledes varme i varmeflytningsrør ud til andre rum. Det er muligt at indstille, hvor meget varme, der ledes ud til hvert rum. Vi kan også levere pilleovne med vandtank, der tilsluttes dit centralvarmesystem. Det opvarmede vand fra pilleovnen kan sendes ud i eksempelvis dine gulvvarmeslanger.


Himmerlands pejsecenter - inspirationskatalog

Få vores inspirationskatalog

I vores inspirationskatalog kan du se nogle af de løsninger vi har lavet indenfor klassiske pejse og pejseindsatse, gaspejse og brændeovne. Inspirationskataloget viser både eksklusive og mere almindelige opgaver, så der er en god chance for at du kan bruge det til inspiration til dit eget projekt. Skriv din mail nedenunder, og få inspirationskataloget tilsendt med det samme.