0 Log ind

Pejse Med Marmorfront

DEN KLASSISKE PEJS GÅR ALDRIG AF MODE!

I forbindelse med totalrenoveringen af sin midtjyske herregård ønskede kunden en helt traditionel og klassisk brændefyret pejs. Himmerlands Pejsecenter leverede den totale løsning – fra inderst til yderst. I spisestuen – ved siden af det store spisebord – var ønsket en pejs med marmorfront. Og selvfølgelig en pejs, der var let at tænde op i.

SKRÆDDERSYET, TRAGTFORMET SKORSTENSAFTRÆK

For at undgå enhver form for røglugt i stuen, dimensionerede og tegnede vores medarbejder et tragtformet aftræk. Det blev produceret af et lokalt smedefirma i rustfri stål. Nu brænder pejsen flot, og der kommer ingen røg ud i stuen.

 

INDVENDIGE PEJSESIDER PÅ MÅL

 

Pejsens indvendige sider er beklædt med plader med mursten. De er konstrueret til at modstå de ekstremt høje varmegrader i pejsen. Pladerne kan bestilles i nøjagtigt de mål, der ønskes.

 

SPECIALDESIGNET MARMORFRONT

 

Den klassiske åbne pejs skal naturligvis have en front i marmor. Og der skal være en hylde øverst, hvor der plads til dekorative indslag. Fronten er produceret på mål. Pejsefronte kan leveres flere forskellige designs og farver, og marmor går aldrig af mode. Designet på denne front passer perfekt til den renoverede herregård.

 

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i unikke og skræddersyede pejseløsninger. Vi har fokus på alle detaljer, så den samlede løsning bliver perfekt. Foretrækker du at tale om dine pejsedrømme i dit eget hjem, tilbyder vi konsulentbesøg. Her kan vi i ro og mag tale om, hvordan din pejs skal se ud. Til brug for arkitekter og byggefirmaer tilbyder vi – som de eneste i pejsebranchen – 3D-tegninger i REVIT

Klik her for at læse mere

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK