0 Log ind

Kategorier

Pejse Med Marmorfront

DEN KLASSISKE PEJS GÅR ALDRIG AF MODE!

I forbindelse med totalrenoveringen af sin midtjyske herregård ønskede kunden en helt traditionel og klassisk brændefyret pejs. Himmerlands Pejsecenter leverede den totale løsning – fra inderst til yderst. I spisestuen – ved siden af det store spisebord – var ønsket en pejs med marmorfront. Og selvfølgelig en pejs, der var let at tænde op i.

SKRÆDDERSYET, TRAGTFORMET SKORSTENSAFTRÆK

For at undgå enhver form for røglugt i stuen, dimensionerede og tegnede vores medarbejder et tragtformet aftræk. Det blev produceret af et lokalt smedefirma i rustfri stål. Nu brænder pejsen flot, og der kommer ingen røg ud i stuen.

 

INDVENDIGE PEJSESIDER PÅ MÅL

 

Pejsens indvendige sider er beklædt med plader med mursten. De er konstrueret til at modstå de ekstremt høje varmegrader i pejsen. Pladerne kan bestilles i nøjagtigt de mål, der ønskes.

 

SPECIALDESIGNET MARMORFRONT

 

Den klassiske åbne pejs skal naturligvis have en front i marmor. Og der skal være en hylde øverst, hvor der plads til dekorative indslag. Fronten er produceret på mål. Pejsefronte kan leveres flere forskellige designs og farver, og marmor går aldrig af mode. Designet på denne front passer perfekt til den renoverede herregård.

 

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i unikke og skræddersyede pejseløsninger. Vi har fokus på alle detaljer, så den samlede løsning bliver perfekt. Foretrækker du at tale om dine pejsedrømme i dit eget hjem, tilbyder vi konsulentbesøg. Her kan vi i ro og mag tale om, hvordan din pejs skal se ud. Til brug for arkitekter og byggefirmaer tilbyder vi – som de eneste i pejsebranchen – 3D-tegninger.

STORT PEJSEPROJEKT MED TO MARMORBEKLÆDTE PEJSE


Til dette landsted, der er beliggende nord for Aalborg, var familiens ønske en helt særlig pejseløsning. Stedets store rum krævede store og markante pejse. Hos Himmerlands Pejsecenter er et af vores specialer pejseløsninger, der er skræddersyet i henhold til kundens ønsker. Vi har et tæt samarbejde med arkitekt- og byggefirmaer i hele landet. Og som det eneste firma i pejsebranchen tilbyder vi 3D visualiserings-tegninger i REVIT.

 

Ledelsen af projektet med opførelse af pejsene stod Lars Poulsen fra Himmerlands Pejsecenter for. Det færdige resultat er skabt i samspil mellem Lars og flere af vore faste samarbejdspartnere. Pejseløsningen starter i stueetagen, hvor der monteret en tunnelpejs, så der er kig mellem rummene. På 1. sal er der endnu en pejs. Det hele er pakket ind i marmor, og den samlede løsning fremstår nu tidløs og elegant.

 

For at undgå røglugt i stuen er der installeret en skræddersyet røgsugerløsning på taget. Den er skabt i samarbejde med Exodraft, der er en af Europas førende leverandører af røgsugere i alle størrelser. Exodraft har beregnet og dimensioneret røgsugersystemet specielt til denne sag, og både pejsen i stueetagen og på 1. sal er forbundet til systemet. Her er der tale om et State-of-the-art-system med alle de seneste innovationer inden for røgsugere.

 

Hvis du vil vide mere om unikke pejse, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver tips, vejledning og gode råd, inden du skal i gang med dit pejseprojekt. Hos os bliver du mødt af engangerede medarbejdere, der brænder for unikke pejseløsninger. Også dit.

 

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her