0 Log ind

Pejse Med Marmorfront

DEN KLASSISKE PEJS GÅR ALDRIG AF MODE!

I forbindelse med totalrenoveringen af sin midtjyske herregård ønskede kunden en helt traditionel og klassisk brændefyret pejs. Himmerlands Pejsecenter leverede den totale løsning – fra inderst til yderst. I spisestuen – ved siden af det store spisebord – var ønsket en pejs med marmorfront. Og selvfølgelig en pejs, der var let at tænde op i.

SKRÆDDERSYET, TRAGTFORMET SKORSTENSAFTRÆK

For at undgå enhver form for røglugt i stuen, dimensionerede og tegnede vores medarbejder et tragtformet aftræk. Det blev produceret af et lokalt smedefirma i rustfri stål. Nu brænder pejsen flot, og der kommer ingen røg ud i stuen.

INDVENDIGE PEJSESIDER PÅ MÅL

 

Pejsens indvendige sider er beklædt med plader med mursten. De er konstrueret til at modstå de ekstremt høje varmegrader i pejsen. Pladerne kan bestilles i nøjagtigt de mål, der ønskes.

 

SPECIALDESIGNET MARMORFRONT

 

Den klassiske åbne pejs skal naturligvis have en front i marmor. Og der skal være en hylde øverst, hvor der plads til dekorative indslag. Fronten er produceret på mål. Pejsefronte kan leveres flere forskellige designs og farver, og marmor går aldrig af mode. Designet på denne front passer perfekt til den renoverede herregård.

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i unikke og skræddersyede pejseløsninger. Vi har fokus på alle detaljer, så den samlede løsning bliver perfekt. Foretrækker du at tale om dine pejsedrømme i dit eget hjem, tilbyder vi konsulentbesøg. Her kan vi i ro og mag tale om, hvordan din pejs skal se ud. Til brug for arkitekter og byggefirmaer tilbyder vi – som de eneste i pejsebranchen – 3D-tegninger.

MARKEDTS MEST AVANCEREDE PEJSEINDSATS MED ELEKTRONISK STYRING – SMUKT PAKKET IND I EN TIDLØS, EKSKLUSIV MARMORFRONT


Himmerlands Pejsecenter er ikke bare Himmerlands førende pejsecenter. Vi er hele Danmarks førende pejsecenter. På Sjælland har vi lavet denne fantastiske pejs med “Skagen”-marmorfront i gråbrun Floresta-sten. Familien har valgt at få væggene malet i en farve, der matcher marmorfronten farve. Det betyder, at pejsen glider perfekt ind som en integreret del af rummet.

Hjertet i pejsen er markedets mest avancerede pejseindsats: En M-Design Luna Diamond 850V med “Swipe”. Swipe tager pejseoplevelsen til helt nye højder. Fra et betjeningspanel på væggen kan man styre pejsens funktioner. Du kan hæve og sænke frontglasset og det integrerede gnistfang, og der er også mulighed for at regulere den indbyggede blæser. Der er naturligvis også mulighed for at bruge din mobil eller din tablet, når du skal betjene pejsen.

M-Design pejseindsatse med Swipe fås i flere varianter. Kontakt vore medarbejdere for mere information.

Hos Himmerlands Pejsecenter tænker vi kreativt, når vi skaber pejseløsninger. En M-Design Luna Diamond 850V producerer meget varme. Derfor er der i dette tilfælde sat en blæser i pejsen, der flytter varme til husets hall. På den måde kan familie flytte varme fra stuen, hvis der bliver for varmt.

Familien har valgt en marmorfront i designmodellen “Skagen”. Modellen er med sit harmoniske, klassiske design en favorit blandt vore kunder. I vores showroom på Smedevej kan du se en “Skagen”front, der er monteret. Du kan også se stenprøver på de mange smukke farver, du kan vælge mellem.

Hvad kan vi gøre for dig? Hos Himmerlands Pejsecenter har vi 30 års erfaring med salg, projektering og montering af unikke pejse i enhver afskygning. Vi fører dig trygt gennem hele processen. Fra skitsen af dine drømme og ønsker. Og helt frem til, pejsen tændes i din stue. Vi arbejder tæt sammen med arkitekt- og byggefirmaer i hele Danmark, og der er mulighed for at få udarbejdet 3D-tegninger i REVIT.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte vore medarbejdere, hvis du har brug for mere information.

STORT PEJSEPROJEKT MED TO MARMORBEKLÆDTE PEJSE

Til dette landsted, der er beliggende nord for Aalborg, var familiens ønske en helt særlig pejseløsning. Stedets store rum krævede store og markante pejse. Hos Himmerlands Pejsecenter er et af vores specialer pejseløsninger, der er skræddersyet i henhold til kundens ønsker. Vi har et tæt samarbejde med arkitekt- og byggefirmaer i hele landet. Og som det eneste firma i pejsebranchen tilbyder vi 3D visualiserings-tegninger i REVIT.

 

Ledelsen af projektet med opførelse af pejsene stod Lars Poulsen fra Himmerlands Pejsecenter for. Det færdige resultat er skabt i samspil mellem Lars og flere af vore faste samarbejdspartnere. Pejseløsningen starter i stueetagen, hvor der monteret en tunnelpejs, så der er kig mellem rummene. På 1. sal er der endnu en pejs. Det hele er pakket ind i marmor, og den samlede løsning fremstår nu tidløs og elegant.

 

For at undgå røglugt i stuen er der installeret en skræddersyet røgsugerløsning på taget. Den er skabt i samarbejde med Exodraft, der er en af Europas førende leverandører af røgsugere i alle størrelser. Exodraft har beregnet og dimensioneret røgsugersystemet specielt til denne sag, og både pejsen i stueetagen og på 1. sal er forbundet til systemet. Her er der tale om et State-of-the-art-system med alle de seneste innovationer inden for røgsugere.

 

Hvis du vil vide mere om unikke pejse, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver tips, vejledning og gode råd, inden du skal i gang med dit pejseprojekt. Hos os bliver du mødt af engangerede medarbejdere, der brænder for unikke pejseløsninger. Også dit.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her