0 Log ind

Brændeovne

BRÆNDEOVNEN MED FEDTSTEN TAGER NATUREN MED INDENFOR

 

Tendenserne i den skandinaviske boligindretning går i én bestemt retning: Naturen skal med indenfor i vores hjem! Det er hot som aldrig før at krydre hjemmet med elementer som jordfarver, træ og sten. En del af tendensen er ligeledes sort/hvide dyrebilleder til væggen samt natur- og dyreprint på sofapuderne. En brændeovn, der er beklædt med det smukke materiale fedtsten, er en naturlig del af denne tendens.

 

Med sit markante udseende tilfører brændeovnen, der er beklædt med grå fedtsten, dette hjem noget helt unikt. Farvespillet i stenmarterialet spiller elegant op mod de hvide vægge og designkøkkenet i baggrunden. Kunden har valgt at få røgrøret trukket ud på bagsiden, så ovnen står skarpt og stilrent i rummet.

 

Den moderne brændeovn er ikke længere kun en varmekilde. Den er i lige så høj grad blevet et designobjekt. Kontant os, hvis vi skal finde en brændeovn, der passer til dit hjem og din boligstil. Du kan læse mere om brændeovne ved at klikke nedenfor.

Læs mere klik her.

VÆGHÆNGT BRÆNDEOVN SKABER STRINGENS OG ORDEN

 

I dette klassiske hjem ønskede kunden en brændeovnsløsning, der ikke var dominerende. Derfor faldt valget på en væghængt brændeovn fra Hwam. En væghængt brændeovn er en enkelt og stilren løsning, der glider elegant ind i den nordiske boligindretning. I denne case har kunden desuden valgt en brændeovn med sideglas. Det betyder, at skæret fra bålet kan ses fra hele stuen.

 

Den moderne brændeovn hygger om familien, når temperaturen falder udenfor. Styringen af luften i en væghængt Hwam brændeovn er automatisk, så ovnen er meget let at tænde op i. Desuden kan du let justere varmeafgivelsen.

 

Styringen findes i to varianter: Autopilot eller SmartControl. Autopilot er en mekanisk styring, der – ved hjælp af en bimetalfjeder – åbner for de tre spjæld. På ovnens forside sidder en justeringsknap, hvor du kan regulere varmen. SmartControl er en elektronisk styring. Med en app til din mobiltelefon kan du regulere varme i 5 trin. Ovnen er forsynet med en lambdasonde, der måler iltniveauet , så den optimale og mest miljøvenlige forbrændning opnås.

Læs mere klik her.

BOGORMENS HYGGEHØRNE

 

Læsning og brændeovnshygge smelter sammen i bogormens hyggehjørne. På kølige aftener står den på krimier i favoritstolen, mens flammerne danser i den nye brændeovn. Brændeovnen er en Hwam, og den leveres i farverne sort, hvid og grå. Kunden har valgt en moderne glaslåge, der giver et rigtigt godt indkig til bålet. Denne type låge giver ovnen et stilrent, elegant pg minimalistisk look, der klæder den nordiske boligstil perfekt.

 

Den nye Hwam brændeovn giver kunden uovertruffen komfort og brugervenlighed. Takket være det patenterede Autopilot-system er en Hwam brændeovn “selvkørende”. Du skal bare fyre op, lukke lågen og nyde varmen og skæret fra bålet. Hjertet i Autopilot-systemet er en bimetalfjeder. Den udvider eller trækker sig sammen i takt med, hvor langt i forbrændingsprocessen, ovnen er kommet.

 

Vil du vide mere om Hwam brændeovne? Kontakt en af vores medarbejdere for mere information. Vi er specialister i Hwam brændeovne, og vi giver dig seriøs rådgivning. 30 års erfaring er din garanti for en pejseløsning, der fungerer optimalt.

Læs mere klik her.

SPECIALPEJS MED EFFEKTIVT KONVEKTIONSSYSTEM

 

I en af oplands-byerne syd for Aalborg har Himmerlands Pejsecenter leveret denne flotte specialpejs. Før stod der en stor, utidssvarende støbejernsovn, der både forurenede og var uøkonomisk at fyre op i. Kunden valgte en LOTUS BETO 470, der leveres som en færdig pejseløsning inklusive opbygningen rundt om. Den skal blot tilsluttes en skorsten.

 

LOTUS BETO 470 er en 1-sidet pejseindsats, der er baseret på LOTUS H470. H470 er kendetegnet ved et af markedets mest effektive konvektionssystemer. Der trækkes luft ind i bunden af ovnen, og den opvarmede luft sendes tilbage i rummet gennem toppen. Modellen giver dig effektiv og miljøvenlig udnyttelse af dit brænde, og gennem det store frontglas er der et godt kig til flammebilledet. LOTUS BETO fås med forskellige typer låge, og findes også som BETO 470W (ekstra bred) og BETO 700 (højformat).

 

Hvad kan Himmerlands Pejsecenter gøre for dig? Vi er et af landets førende pejsecentre, og hos os mødes du af engagerede og rutinerede medarbejdere, der brænder for at skabe en unik pejseløsning til dig og din familie. Gennem de seneste 30 år har vi projekteret og leveret pejse i alle afskygninger. Kontakt os for mere information.

Læs mere klik her.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her