0 Log ind

TRÆFYREDE PEJSEINDSATSE

AVANCERET PEJSEINDSATS, DER GIVER UOVERTRUFFEN KOMFORT OG UDNYTTELSE AF BRÆNDET

 

Den klassiske træfyrede pejs har en stor fanskare, der elsker skæret fra bålet og den hyggelige varme. I denne sag, fra Aarhus-forstaden Mårslet, har Himmerlands Pejsecenter leveret pejseindsatsen. Modellen er en LUNA DIAMOND 850V fra M-Design. Den belgiske pejseproducent står bag en bred vifte af pejse-modeller – til enten træ eller gas – i allerhøjeste kvalitet. Virksomheden er samtidig blandt de mest innovative på markedet, så når du vælger en M-Design model, er du sikret et absolut High End-produkt.

 

I denne sag har kunden tilvalgt DIAMOND+. Det betyder, at pejseindsatsen er udstyret med SWIPE, der er en elektronisk styring. Fra en app eller fra et vægmonteret betjeningspanel har du fuld kontrol over din pejs. Du bestemmer selv, om pejsen skal være en traditionel åben pejs, en pejs med gnistfang eller en pejs med glaslåge foran. Fra appen kan du hæve og sænke gnistfanget og glaslågen efter dit ønske. I forbindelse med optænding styrer pejsen selv glaslågens højde. Derved får pejsen den optimale luftmængde, og det gør, st det er utroligt let st fyre op. Diamond+ inkluderer desuden LED-lys.

 

M-Design LUNA DIAMOND 850V har de rette, klassiske pejsedimensioner. Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i pejse til træ eller gas. Vi har 30 års erfaring med at projektere og montere totalløsninger. Til arkitekter tilbyder vi 3D-tegninger i REVIT. Du er velkommen til at kontakte Kristian eller Lars for mere info. Husk: Vi tilbyder konsulentbesøg, så vi sammen kan finde frem til, hvordan vi opfylder din pejsedrøm.

 Link til M-Design LUNA DIAMOND 850V

MODERNE PEJSEINDSATS MONTERET I EKSISTERNEDE PEJS

 

I denne klassiske villa er familiens smukke pejs det naturlige fokuspunkt. Den passer perfekt ind i boligstilen, men desværre var tiden løbet fra den gamle pejs. Den brændte ikke effektivt, og det var vanskeligt at styre varmeafgivelsen. Løsningen blev en 1-sidet pejseindsats fra Lotus, der er bygget ind i åbningen i den eksisterende pejs.

 

Valget faldt på en Lotus H570, der er en både effektiv og miljøvenlig pejseindsats. Takket være det store frontglas har familien stadigvæk et flot, uhindret kig til bålet. Forrest på indsatsen er der et håndtag, hvor varmeafgivelsen kan styres. Lotus H570 er med sit meget effektive konvektionssystem en seriøs varmekilde.

 

Har du også en ældre, ineffektiv pejs, der trænger til at bliv opdateret? Himmerlands Pejsecenter er dit foretrukne valg, når det gælder alle former for pejse og pejseindsatse. Vi har 30 års erfaring med projektering og montering af pejseindsatse, og vi udarbejder altid et skriftklogt tilbud, inden montagen påbegyndes.


HJØRNEPEJS TIL TRÆFYRING

 

Denne hjørnepejs er skabt til fyring med træ. Modellen er en indbygningspejs, og den byder på stilrent og minimalistisk nordisk design. Med sine stringent linjer passer den perfekt i det moderne hjem. Glasset følger hjørnet rundt – helt uden at blive afbrudt af en ramme eller en hjørnestolpe. En meget elegant løsning, der giver et flot, uhindret kig til bålet.

 

Modellen på billedet er en RAIS Q-Be, og du kan vælge mellem to typer låge – en låge med glas, der er indrammet i en stålkant. Eller en låge, der har glas til kanten. RAIS Q-Be leveres som standard med RAIS CleverAir, der styrer forbrændingsprocessen, så der opnås en meget effektiv forbrændning af brændet. Det er godt for miljøet.

 

Ønsker du en pejseløsning, der ligner denne – men alligevel er helt unik? Vore medarbejdere giver dig gode råd og seriøs rådgivning, når du skal vælge ny pejs. 30 års erfaring med montering af alle afskygninger af pejse er din garanti for en løsning, der fungerer optimalt. Kontakt os for mere information. Husk vi tilbyder konsulentbesøg i dit hjem, så vi i ro og mag kan finde den helt rigtige løsning.


TRÆFYRET 3-SIDET ROOMDIVIDER I STILREN OPBYGNING

 

En 3-sidet rumdeler – også kaldet en roomdivider – var det oplagte valg til denne sag. Familievillaen i Gistrup, en oplandsby lige uden for Aalborg, har en stor stue. Derfor faldt familen for en træfyret pejs, der har store ruder på tre sider. Det giver et rigtigt flot indkig til bålet, og pejsen kaster et hyggeligt orange skær over stuen.

 

Den træfyrede pejseindsats på billedet er en M-Design Luna Diamond 750 RD. Modellen er betegnet til indbygning. Den kan eksempelvis bygges ind i brandhæmmende plader, der efterfølgende tapeseres, beklædes med mursten eller noget Heel tredje. Som det ses på billedet er der monteret ventilationsriste i pejsens top og bund. Dette er et lovkrav, fordi der bliver meget varmt inde i pejsens opbygning.

 

Har du også et pejseprojekt, og er du også faldet for en M-Design Luns Diamond 750 RD rumdeler? Kontakt Himmerlands Pejsecenter for mere information. Vi har 30 års erfaring med salg og montering af træfyrede pejseindsatse, og vi hjælper dig i mål med dit pejseprojekt. Luna Diamond 750 RD er produceret af den hollandske producent, M-Design, der står bag nogle af markeds bedste pejse til træ eller gas. Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i gaspejse og træfyrede pejse, så kontakt os for mere information.

MED DEN DYBESTE RESPEKT FOR DET OPRINDELIGE

På den lille ø Anholt, der ligger ude midt i Kattegat, har Himmerlands Pejsecenter lavet denne opgave. Kundens ønske var en opgradering af den eksisterende pejs. Samtidig var det et udtrykkeligt ønske, at der ikke måtte ændres på den helt særlige stil og stemning, der er i det gamle sommerhus. En stil, der er videreført fra den forrige generation.

Løsning blev lidt utraditionel: En 3-sidet pejseindsats fra Lotus, der er monteret, så den passer perfekt ind i den gamle kampstensopbygning. De to sider ses fra pejsen ene side, og fra den anden side, er der kig til det sidste glas, gennem en lille åbning. Himmerlands Pejsecenters montør udførte hele opgaven, inklusive en muret tilpasning af kampestensopbygningen.

Hos Himmerlands Pejsecenter kan vi hjælpe dig sikkert i mål med dit pejseprojekt. Vi har 30 års erfaring med pejse i enhver afskygning. Vi udarbejder altid et skriftligt tilbud, og husk: Vi er ikke blot Himmerlands foretrukne pejsecenter – vi er hele Danmarks pejsecenter. Kontakt vore medarbejdere for mere information.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her