0 Log ind

Pejsecenter Århus – design og kvalitet til hjemmet

Pejsecenter Århus

Ikke langt fra Århus finder du Himmerlands Pejsecenter. Vi har i årevis bragt hygge ind i de danske stuer, når vi har sendt en af de mange fantastiske brænde- og pilleovne, pejseindsatse eller andet ud til hele landet.

Vi er en professionel virksomhed, der forhandler og rådgiver i kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører som: HWAM, Rais, Caminetti Montegrappa, Contura, Meteor, M Design, Lotus, Scan, Living flames og Termatech. Det gør vi, da hele vores filosofi er bygget op omkring, at vores produkter skal have lang levetid, samt naturligvis pryde de hjem, de skal være en del af.

Foruden produkter af høj kvalitet har vores opvækst i den jyske branche lært os alt om service. Derfor ynder vi altid at give dig en positiv oplevelse, når du kontakter os via telefon, hjemmeside eller ved at komme forbi vores forretning og showroom i Hobro.

En verden af muligheder

I dag er vores kunder mere privilegerede end nogensinde før. Det skyldes at der også inden for pejsebranchen er sket en enorm udvikling, ganske som i øvrige brancher.

Derfor er de produkter, vi forhandler, enormt effektive hvad angår udnyttelse af brænde, træpiller, gas m.m., har fantastisk varmefordeling og er brugervenlige, så kunden altid får en god oplevelse – ikke bare med at se den levende ild, men også ved betjening af produktet.

Samtidigt er det lykkedes de mange begavede leverandører at kombinere de funktionelle egenskaber med et helt unikt design, der både findes i det klassiske og romantiske look eller i mere minimalistiske, futuristiske eller moderne design. Du få med andre ord frit slag til at finde den brændeovn, pejs etc., du altid har drømt om.

Selvom du naturligvis kender dine egen præferencer og ønsker bedre end nogen anden, tillader vi os alligevel at rådgive dig ud fra en mere teknisk vinkel, så det produkt du vælger, også passer til størrelsen af det rum, det skal indgå i, ligesom vi spørger ind til isolering, primær/sekundær varmekilde og flere andre ting – alt sammen for at sikre os, at du får den absolut bedst tænkelige oplevelse og årevis af glæde med din nye hyggelige ven til huset.  

Webshop og stort udstillingslokale

Som Pejsecenter til Århus, Aalborg, Randers m.v. sender vi gerne vores produkter ud med forsendelse, men vi tilbyder også inspiration og nærmere indblik i de mange muligheder fra vores showroom i Hobro. Her er der, foruden en kop varm kaffe, rig lejlighed til at gå rundt blandt de mange flotte produkter, og se varierende design, farver og i det hele taget danne sig et overblik for de mange muligheder, der tilbydes inden for moderne ildsteder.

Hvad enten du henvender dig igennem vores hjemmeside, ved et opkald eller ved at kigge forbi vores udstillingslokaler, vil du altid blive hilst hjertelig velkommen. Vi lever i lige så høj grad af glade kunder som af gode produkter, hvorfor vi altid tager hånd om dine forespørgsler og fører dig 360 grader rundt om de enkelte løsningsmuligheder.

Foruden oplevelsen af de enkelte produkter, vil du kunne høre mere om vedligeholdelse, serviceaftaler og meget andet, der hjælper dig med at få mest mulig glæde af dit produkt, samt holde det dejlig rent, så du får den flotteste oplevelse og fri udsigt ind til de smukke flammer.

Vi har som nævnt base i Hobro, men er samtidig Pejsecenter for Århus, Randers, Aalborg og en masse andre store byer – ikke bare i Jylland, men landet over.

Kontakt os for nærmere information eller kig forbi inden for vores åbningstider.

Vi glæder os til at hilse på dig.

Betjening nær Århus Udstilling af Pejsecenter Århus
Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her