0 Log ind

Pejs m.m. – Hos Himmerlands Pejsecenter

Pejs

Der er sket en rivende udvikling fra den gamle åbne pejs til nutidens moderne og effektive ildsteder.

I dag er pejseindsatse moderne, designprodukter, der på smukkeste vis bringer ilden tilbage i hjemmet, og supplerer husets øvrige stil på fineste vis. Designet og den dansende ild udgør tilsammen et levende maleri, som ikke bare pynter, men bringer en dejlig varme ind.

Hos os finder du nemt en moderne pejs, da vi både forhandler dem til indbygning og som klassiske pejse. Sortimentet består af anerkendte mærker, der blandt andet tæller HWAM, Contura, Rais, M Design, Meteor og Lotus, og vi har også smarte gaspejse fra Living flames og M design.

Erfarent pejsecenter i Hobro

Hos Himmerlands Pejsecenter driver vi vores forretning på baggrund af vores filosofi, der går ud på at levere produkter af høj kvalitet, da de skal kunne holde i mange år. Den filosofi har vi levet med igennem mange år, i en branche hvor der er sket en mindre evolution, og hvor produktviden om den seneste udvikling er en nødvendighed, for at kunne give vores kunder den bedste rådgivning. Med fod på de seneste trends og teknikker, erfaring med alle opvarmningskilder fra pille- og brændeovne, indsatse, skorstene, røgsugere til almindelig- eller gaspejs samt tilbehør, har vi de bedste betingelser for at komme 360 grader rundt om dine behov og ønsker.

Vi tilbyder vejledning til kunder i hele landet - både fra vores hjemmeside eller store showroom, der har base i Hobro. Når du ringer, skriver eller besøger os, fortæller vi hellere end gerne om de mange produkter i vores sortiment, og hjælper samtidig med at afklare dine spørgsmål i forbindelse med, økonomi, installation, vedligeholdelse m.m.

Hvorfor elsker folk pejse?

Pejse er en unik, hyggelig, behaglig og ikke mindst hurtig opvarmningsform, der foruden at give varme, minder folk om betydningen af gode stunder i hinandens samvær og nærvær. Sandheden er dog også, at en moderne pejs er mere end bare noget, der biddrager til menneskers samvær. For i lige så høj grad er de pejse, der er på markedet, så flotte og æstetiske, at der bliver tale om enestående design, der i mange tilfælde er med til at fuldende indretningen i huset.

Men for at kunne fuldende indretningen, er det naturligvis vigtigt, at tænke på det rum, pejsen skal være i.

Den rette rådgivning

For at din nye pejs kan fuldende indretningen, er det igtigt, at den størrelses- og funktionsmæssigt supplerer rummet. Derfor giver vi dig altid rådgivning i forhold til, hvor stor eller lille pejs, der passer perfekt til dit hjem. Dertil hjælper vi dig naturligvis i forhold til, om pejsen skal fungere som primær eller sekundær varmekilde, isoleringsgrad og meget mere.

Vi giver selvfølgelig også en masse tips og tricks til hvordan, du får og bibeholder din optimale forbrændingsevne, så du får maksimal varme i rummet og maksimal besparelse på varmeregningen.

Gaspejs eller almindelig?

Du har både mulighed for at vælge mellem en traditionel pejs eller en gasdreven. Hvor mange kender til den hyggelige traditionelle, der fodres med brænde, er introduktionen til en gaspejs ny for flere af vores kunder. Man behøver dog ikke gå på kompromis med hyggen, fordi man vælger denne type.

Faktisk findes gaspejse i lige så mange flotte design – og de skaber også en fantastisk stemning i hjemmet. Der er næsten ingen krav til vedligeholdelse, og mens andre saver brænde, kan du nyde stunder med ro og hygge foran de flotte flammer.

De teknologiske sammenspil er helt i top, da alle vores modeller kan styres med en fjernbetjening (med en smule ekstra udstyr kan du endda regulere den fra din egen Smartphone). Det sikrer maksimal komfort og bekvemmelighed hjemme i stuerne.

Tag et kig omkring og se de mange pejse – både til brænde og gas.

Pejs eksempel Luna Gaspejs
Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her