0 Log ind

Avanceret pejseindsats, der giver uovertruffen komfort og udnyttelse af brændet

Den klassiske træfyrede pejs har en stor fanskare, der elsker skæret fra bålet og den hyggelige varme. I denne sag, fra Aarhus-forstaden Mårslet, har Himmerlands Pejsecenter leveret pejseindsatsen. Modellen er en LUNA DIAMOND 850V fra M-Design. Den belgiske pejseproducent står bag en bred vifte af pejse-modeller – til enten træ eller gas – i allerhøjeste kvalitet. Virksomheden er samtidig blandt de mest innovative på markedet, så når du vælger en M-Design model, er du sikret et absolut High End-produkt.

I denne sag har kunden tilvalgt DIAMOND+. Det betyder, at pejseindsatsen er udstyret med SWIPE, der er en elektronisk styring. Fra en app eller fra et vægmonteret betjeningspanel har du fuld kontrol over din pejs. Du bestemmer selv, om pejsen skal være en traditionel åben pejs, en pejs med gnistfang eller en pejs med glaslåge foran. Fra appen kan du hæve og sænke gnistfanget og glaslågen efter dit ønske. I forbindelse med optænding styrer pejsen selv glaslågens højde. Derved får pejsen den optimale luftmængde, og det gør, st det er utroligt let st fyre op. Diamond+ inkluderer desuden LED-lys.

M-Design LUNA DIAMOND 850V har de rette, klassiske pejsedimensioner. Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i pejse til træ eller gas. Vi har 30 års erfaring med at projektere og montere totalløsninger. Til arkitekter tilbyder vi 3D-tegninger i REVIT. Du er velkommen til at kontakte Kristian eller Lars for mere info. Husk: Vi tilbyder konsulentbesøg, så vi sammen kan finde frem til, hvordan vi opfylder din pejsedrøm.

Link til M-Design LUNA DIAMOND 850V

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her