0 Log ind

Om os

VELKOMMEN TIL HIMMERLANDS PEJSECENTERS “OM OS”-SIDEMit navn er Lars Poulsen. Jeg er stifter og indehaver af Himmerlands Pejsecenter. Efter min uddannelse i smedebranche, blev jeg ansat som montør i et pejsefirma. I 2005 tog jeg skridtet, og blev selvstændig forhandler af pejse og brændeovne.

Jeg havde behov for at gå mine egne veje. Jeg kunne se, at udviklingen gik stærkt. Og jeg indså, at foden måtte under eget bord, hvis jeg for alvor skulle udnytte min viden. Desuden havde jeg lyst til at følge den innovative vej, der præger pejsebranchen.

Derfor var det lidt en mission for mig at blive selvstændig. Min første virksomhedsadresse var på min faders landejendom udenfor Hobro. Det var under meget beskedne forhold. Tingene tog dog hurtigt fart, og jeg fik behov for mere plads. Virksomheden flyttede til Brogade 59 i Hobro, hvor der, ud over mere plads, også var rigtige udstillingvinduer. Jeg oplevede en stadig større efterspørgsel efter skræddersyede pejseløsning. Ofte med en marmorfront.

I 2010 blev gaspejse introduceret på det danske marked. Jeg så straks potentialet i dette spændende produkt. En pejs, der kan tændes med fjernbetjening. Der skal ikke fældes eller stables brænde. Gaspejse står nu for en stor del af vores omsætning.

På Brogade blev produktsortimentet også udvidet med pilleovne og pillefyr, som Himmerlands Pejsecenter selv importerer. Det betyder, at vi nu også kan levere en pilleovn, der er er både effektiv, billig og miljøvenlig energikilde. Desuden kan vi projekterer og monterer komplette centralvarmesystemer, der opvarmer dit hjem med træpiller i et pillefyr.

Med tiden blev kvadratmeterne på Brogade 59 for få. Derfor rykkede Himmerlands Pejsecenter videre til Smedevej 10 i Hobro. Her har vi et dejligt showroom i lokaler, der tidligere har huset et køkkenfirma. Samtidig er virksomheden vokset, så der nu er tre fuldtidsansatte. På de store opgaver har vi desuden et par freelance-håndværkere, der træder til.

 

VI ER HIMMERLANDS PEJSECENTERLars Poulsen (Yderst til venstre)

Lars er indehaver af Himmerlands Pejsecenter. Han står for salg, projektering og montering. Lars er uddannet smed, og han har 30 års erfaring med salg og montering af en bred vifte af varmekilder.

Kristian H. Poulsen (Yderst til højre)

Kristian står for salg, projektering og tilbudsgivning hos Himmerlands Pejsecenter. Kristian er uddannet smed og procesteknolog.

Lars Arentzen (Midten)

Kontor og markedsføring. Lars er uddannet inden for salg, og han har det overordnede ansvar for markedsføring.

 

SERVICE, SERVICE, SERVICE…

…er vores mantra. Og hele grundlaget for vores virksomhed. Takket være god service har vi opbygget en stor, trofast kundeskare, der tæller privatkunder og virksomheder i hele landet. Hos os skal kunden føle sig godt behandlet og i trygge hænder – også efter et køb.

 For service klik her

VORES MISSION, VISION OG VÆRDIER

Himmerlands Pejsecenter er en moderne virksomhed, hvor vi arbejder efter nedskrevne værdier, visioner og missioner. Hos os er det mere end bare ord på et stykke papir, men faktiske retningslinjer vi abejder efter hver dag.

Vores mission, vision og værdier handler om, hvordan vi opfører os som virksomhed. Det gælder både i forhold til dig vores kunde, til vore leverandører og vores medarbejdere.

 

VORES MISSION:

At levere gemmenførte varme- og energiløsninger med fokus på miljøet.

 

VORES VISION:

At være Kundens første og foretrukne valg.

At være markedsledende indenfor ildsteder iht. projektering & montering.

At have fokus på nytænkning og innovation indenfor varme- & energiløsninger.

At følge samfundsudviklingen tæt, så vi kan reagere og agere på tendenserne.

 

VÆRDIER:

Hos Himmerlands Pejsecenter er kvalitet nøgleordet. Alt, hvad vi leverer, skal være i højeste kvalitet

Hos Himmerlands Pejsecenter er kunden i centrum. Vi møder kunden med seriøsitet, venlighed & entusiasme

Hos Himmerlands Pejsecenter værner vi om et godt og sundt arbejdsmiljø.

Himmerlands Pejsecenter skal være en rummelig arbejdsplads, med fokus på det menneskelige

Hos Himmerlands Pejsecenter bestræber vi os på at skabe plads til medarbejdere, der er ansat på særlige vilkår

Hos Himmerlands Pejsecenter har vi gjort ilden til en oplevelse. Blandt vore specialer er kundetilpassede, unikke pejseløsninger. Så uanset om din pejs skal være til fyring med brænde, eller en af de nye moderne gaspejse, er dit pejsekøb i trygge hænder hos os.

Himmerlands Pejsecenter forhandler vi følgende produkttyper:

 

GASPEJSE:

Gaspejsen er den moderne version af fortidens åbne ildsted. Himmerlands Pejsecenter er landets førende leverandør af pejse til gas. Vi har specialiseret os i salg, projektering og montering af smukke og unikke gaspejse-løsninger. Vi arbejder tæt sammen med arkitekter og byggefirmaer i hele landet, og vi kan tilbyde 3D-tegninger i REVIT.

Læs mere om gaspejse her

 

PEJSEINDSATSE:

Opdatering af åbne pejse, der var populære i 60´er- og 70’er-villaer, har alle årene været et fokusområde for os, Pejsene er ineffektive og besværlige at bruge. Derfor står de ofte ubrugte hen. En moderne pejseindsats er løsningen, der bringer hygge ind i stuen. Med gennemtænkt brandkammerteknologi og et effektivt konvektionssystem er pejseindsatse en miljøvenlig varmekilde, der udnytter dit brænde til det yderste.

Læs mere om pejseindsatse her

 

KLASSISKE, ÅBNE PEJSE:

Himmerlands Pejsecenter er landets førende, når det gælder projektering og montering af klassiske, åbne pejse til fyring med brænde. Vi konstruerer og dimensionerer pejsen og skorstensaftrækket, så du får et smukt og velfungerende åbent ildsted. Vi har 30 års erfaring med denne type projekter, så vi kan vejlede dig trygt gennem din rejse, hvor målet er en unik klassisk pejs.

Læs mere om klassiske, åbne pejse her

 

BRÆNDEOVNE:

Den klassiske brændeovn har en stor – og stadig voksende – fanskare. Vi har oplevet, hvordan brændeovne gennem årene har gennemgået en stor udvikling. Det betyder, at en moderne brændeovn er blevet væsentligt mere effektiv og lettere at bruge. Det er godt for miljøet, og det nedsætter dit brændeforbrug markant.

Læs mere om brændeovne her

 

PILLEOVNE:

Hos Himmerlands Pejsecenter har vi egenimport af markedets bedste pilleovne. Fyring med træpiller er en miljøvenlig og en økonomisk fordelagtig varmekilde, hvis du vælger den rette pilleovn. Vi tilbyder seriøs rådgivning, inden du investere i en ny pilleovn.

Vi kan tilbyde dig en bred vifte af modeller, og vi har også én, der matcher dit behov. Og husk at vi tilbyder en både fair og attraktiv finansering.

Læs mere om pilleovne her

 

PILLEFYR:

Et moderne fyr til fyring med træpiller er en økonomisk attraktiv varmekilde. Moderne teknik sikrer, at brandværdien i dine træpiller udnyttes optimalt. Vi er specialister i komplette centralvarmesystemer.

Læs mere om pillefyr her

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.


Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her