0 Log ind

ÅBNE, TRÆFYREDE PEJSE


Den klassiske, åbne og træfyrede pejs har været stuens centrum i århundrede. Den bibringer ethvert rum stil, elegance og karakter. Pejsen giver samtidig den helt særlige hygge, som kun en pejs med et knitrende, levende bål kan give.

En åben pejs fra Himmerlands Pejsecenter kan designes, så den passer til stilen på dit hus. Og til indretningen i dit hjem. En åben pejs fra os bliver en integreret del af huset, og du og din familie kan nyde varmen og skæret fra bålet aften efter aften. Det samme kan husets næste ejere. Og ejerne efter dem. Derfor øger en gennemført pejseløsning fra Himmerlands pejsecenter salgs- og herlighedsværdien af dit hus.

Vi har 30 års erfaring med unikke, skræddersyede pejseløsninger. I dialog med dig – og det bygge- eller arkitektfirma du eventuelt har valgt – kan vi skabe din drømmepejs. Vore medarbejdere har den tekniske knowhow, der sikrer et perfekt fungerende resultat.

KLASSISKE, MODERNE ELLER MINIMALISTISK

En åben pejs kan integreres i ethvert hjem. Så uanset, hvordan din boligstil er, kan vi lave en pejs, der matcher din smag og passer til dit hjem. Hos Himmerlands Pejsecenter har vi skabt åbne pejse i vidt forskellige boliger.

Pejsene kan afsluttes med en pejsefront i det materiale, du ønsker. Marmor er et meget populært materiale, og der er desuden mange kunder, der vælger en murstensopbygning. En af vore kunder har sågar valgt en frontbeklædning i zink.

INGEN RØG I STUEN

En velfungerende, åben pejs kræver, at aftrækket er dimensioneret korrekt i forhold til pejsens og pejseåbningenens størrelse. For er der noget ingen ønsker, så er det røg i stuen. En perfekt, velfungerende åben pejs er altid et resultat af samspillet mellem pejsen og aftrækket.

Hos Himmerlands Pejsecenter beregner vi, hvordan netop din pejs og aftrækket skal dimensioneres. Det sikrer, at pejsen er let at tænde op i, at den udnytter træet bedst muligt og at der ikke kommer røg ud i stuen.

Aftrækket er en essentiel del af pejsen. Dimensioneringen – både højden og den indvendige diameter – har betydning for trækket op fra pejsen. Derfor er ikke to aftræksløsninger ens. Vi har gennem mange år, og gennem utallige pejseprojekter, perfektioneret pejseaftrækket. Derfor er du sikker på, at en åben pejs fra Himmerlands Pejsecenter fungerer optimalt.

På nogle pejse kan der være behov for en røgsuger for at skabe det ønskede træk.Det kan skyldes forskellige forhold:

-          Størrelsen på pejsen

-          Det ikke er muligt at lave skorstenen tilstrækkelig høj

-          Forholdene omkring huset (huset ligger lavt eller der er mange træer )

Vi arbejder tæt sammen med Exodraft, der er førende indenfor røgsugerteknologi. Exodraft producerer røgsugere til alt fra store anlæg til kraftvarmeværker til små røgsugere til pejseindsatse og brændeovne. Sammen med Exodraft beregnes røgsugerens effekt og størrelse.

 

HVOR MEGET KOSTER EN ÅBEN PEJS?

En åben pejs fra Himmerlands Pejsecenter er unik. Derfor er der ingen faste priser eller prislister. Vore medarbejdere udarbejder et skriftligt tilbud, så du ved, hvad det færdige pejseprojektet kommer til at koste.

KONSULENTBESØG, SPARRING MED BYGGE- OG ARKITEKTFIRMAER OG 3D-TEGNINGER I REVIT

Kom rigtigt fra start med dit pejseprojekt! Hos Himmerlands Pejsecenter har vi 30 års erfaring med projektering og montering af pejse i enhver afskygning. Vore medarbejdere kan give dig den rette rådgivning, der sikrer dig, at din nye pejs bliver dimensioneret og opført korrekt.

 

Himmerlands Pejsecenter har i forvejen i godt samarbejde med nogle af landets førende bygge- og arkitektfirmaer. Vi tilbyder konsulentbistand på pejseprojekter i alle størrelser, og vi deltager naturligvis gerne i byggemøder.

Mange arkitektfirmaer benytter tegneprogrammet REVIT. Hos Himmerlands Pejsecenter kan vi tilbyde en 3D-visualisering af netop din nye pejs, sat ind i REVIT-tegningerne fra din arkitekt. Vi er det eneste pejsefirma i landet, der kan tilbyde denne service.

Husk: vi tilbyder naturligvis også konsulentbesøg. Så vi i ro og mag kan tale om din pejsedrøm i dit hjem.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her