0 Log ind

Væghængt Brændeovne

En væghængt brændeovn er perfekt, hvis du ønsker dig en elegant og pladsbesparende løsning. Den giver en særlig varme og hygge, som du kan have glæde af på kølige og kolde aftener. De moderne ovne har gennemgået en rivende udvikling. Det betyder, at de er blevet nemmere at fyre i. Det er ligeledes blevet lettere at kontrollere ovnen, så den afgiver den rette mængde varme. Der findes modeller med mekanisk styring, så du blot tænder op, og lader ovnen klare resten. Danske Hwam har sågar udviklet en elektronisk styring, så du kan kontrollere flammerne fra din mobil eller tablet. En væghængt brændeovn kan du og din familie have glæde af aften efter aften mange år fremover.

Hvis en væghængt brændeovn skal fungere optimalt, kræver den en korrekt dimensioneret og monteret skorsten. Hos Himmerlands Pejsecenter har vi 25 års erfaring med skorstensløsninger. Vi benytter kun skorstensdele i højeste kvalitet fra markedets førende leverandør. Det betyder, at vores skorstene uden problemer kan overholde de stadigt stigende krav lovkrav. Skorstenen til en væghængt brændeovn kan enten føres bagud eller ud i toppen. Husk også at der altid skal være en passende gulvplade under ovnen. Har du spørgsmål om skorstene og lovgivningen omkring skorstene, er du velkommen til at kontakte os.

Går du allerede nu og tænker på at anskaffe dig en væghængt brændeovn? Vore medarbejdere står klar med vejledning og gåde råd. I vores showroom kan du se udvalgte modeller, og vi har altid kaffe på kanden. Vores montører kan udføre monteringen, og vi udarbejder altid et tilbud, før vi går i gang med opgaven. Hvis du ønsker mere information om en væghængt brændeovn, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere i vores FAQ.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK