0 Log ind

Fritstående brændeovne

Den klassiske fritstående brændeovn har en stor – og stadig voksende – fanskare. Hos himmerlands Pejsecenter forhandler vi et bredt udvalg af modeller, så vi kan helt sikkert finde en model, der passer dig. En moderne fritstående brændeovn er ikke kun en varmekilde – det er i lige så høj grad blevet et designobjekt. Producenterne arbejder tæt sammen med designere for at skabe smukke, tidløse og elegante ovne, der passer til den skandinaviske boligstil. Samtidig er en moderne ovn blevet mere effektiv og lettere at fyre i. Det er godt for miljøet og for din pengepung. Hos os er kvalitet nøgleordet. Derfor forhandler vi produkter fra markedets førende producenter: Hwam, Rais, Lotus og Termatech.

En fritstående brændeovn kan levere hygge og varme til dig og din familie i mange år fremover. Hvis den skal fungere optimalt, er det vigtigt, at den er forbundet til en velfungerende skorsten. Hos Himmerlands Pejsecenter har vi 25 års erfaring med dimensionering og montering af skorstene. Vi bruger kun skorstensdele i allerhøjeste kvalitet, så vi uden problemer kan imødekomme de stadig strengere lovkrav. Der er også krav til, hvor langt en fritstående brændeovn skal stå fra væggen. Desuden skal der være et passende underlag – eksempelvis i form af en gulvplade i glas eller stål.

Står du allerede nu og skal købe en fritstående brændeovn, er du velkommen til at kontakte os. Vore medarbejdere står klar til at vejlede dig, så du ender med et produkt, der passer til dit hjem. Skal der installeres en fritstående brændeovn i et nybygget eller velisoleret hus, skal der trækkes friskluft ind. Ellers fungerer den ikke optimalt. Besøg vores showroom, hvor du kan se vore produkter eller se vores FAQ, hvis du vil have mere information.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK