0 Log ind

FRITSTÅENDE BIOPEJSE

En fritstående biopejs kan både være en moderne og nyskabende udgave af en klassisk brændeovn, eller den kan være et helt nyskabende koncept, der tager det bedste fra alle verdener – designet fra pejseindsate eller brændeovne, samt brugervenligheden som biopejse generelt er kendte for.

Biopejse er både brugervenlige og billige at installere

En biopejs er yderst brugervenlig – hæld blot bioethanol på pejsen, og sæt ild med en tændstik eller lighter. Derefter brænder biopejsen helt uden den kræver din opmærksomhed, inden det er tid til at hælde sprit på igen. Biopejse brillerer desuden med, at du ikke behøver installere en skorsten i dit hus med biopejs. Det gør det yderst nemt at installere en biopejs – den skal sådan set bare pakkes ud.

Brug for hjælp og rådgivning til din nye biopejs?

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi eksperter i alle former for pejse og brændeovne – også biopejse! Vi har fulgt udviklingen i de seneste år, og har et stort udvalg af topmoderne biopejse – både væghængte, fritstående samt biopejse til indbygning. Du kan kontakte os helt uforpligtende, eller kigge forbi vores showroom i Hobro, hvor vi har masser af biopejse i udstillingen.

FRITSTÅENDE BIOPEJSE

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her