0 Log ind

VANDTANK/CENTRALVARME

Italienske Caminetti Montegrappa er selskabet bag nogle af markedets førende pilleovne. Der findes et bredt udvalg af produkter, så der er helt sikkert en model, der passer til dig. En LW-model er en pilleovn med vandtank, der er beregnet til tilslutning til eksempelvis et gulvvarmeanlæg. Hos Himmerlands Pejsecenter kan vi rådgive dig, så du vælger den rette pilleovn med vandtank til dit hjem. Vores montører kan udføre monteringen, og vi udarbejder altid et tilbud, før vi går i gang med en opgave. Vi har mange års erfaring med salg, projektering og montering af varmeanlæg, så hos os er dit projekt i trygge hænder.

En Caminetti Montegrappa pilleovn med vandtank er kendetegnet ved høj kvalitet, betjeningsvenlighed og miljøvenlig udnyttelse af træpillerne. Alle modeller er udstyret med komponenter af højeste kvalitet. Det betyder, at en Caminetti Montegrappa pilleovn er blandt markedets mest støjsvage. Desuden sikrer den høje kvalitet, at produkterne har meget lang levetid. Betjeningen foregår på det brugervenlige display – naturligvis med dansk tekst. Virkningsgraden, altså hvor godt træpillerne udnyttes, er takket være avanceret og gennemtestet teknik helt i top. Det er godt for miljøet og for din pengepung.

Alle modeller har integreret ekspansionsbeholder og cirkulationspumpe i høj kvalitet. Der er mulighed for alt vælge mellem forskellige typer beklædninger i forskellige farver. Alle modeller er i et elegant og tidløs design. Når du vælger din nye pilleovn med vandtank, er det vigtigt, at den passer til formålet. Derfor fås en Caminetti Montegrappa pilleovn i flere KW-størrelser. Spørg en af vores medarbejdere til råds, inden du vælger din nye pilleovn. Kontakt os for mere info – vi står klar til at hjælpe dig.

Product filter

Aktiverede filtre:

VANDTANK/CENTRALVARME

  • Cuma MW | PILLEOVN MED VANDTANK
    Cuma MW | PILLEOVN MED VANDTANK
    38 995,00 DKK
  • NOIR MW | PILLEOVN MED VANDTANK
    Tilbud NOIR MW | PILLEOVN MED VANDTANK
    32 995,00 DKK 28 695,00 DKK
Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her