0 Log ind

VARMEFLYTNING

Med fokus på kvalitet og brugervenlighed står italienske Caminetti Montegrappa bag en en bred vifte af pilleovnsmodeller. En pilleovn er en billig, effektiv og miljøvenlig varmekilde, der kan lune dig og din familie aften efter aften. Har du behov for varme i mere end et rum, kan Himmerlands Pejsecenter levere din nye pilleovn med varmeflytning. En Caminetti Montegrappa pilleovn er blandt markedets mest lydløse pilleovne. Sneglemotoreren kører kontinuerligt, så den ikke støjer, når den starter og stopper. Desuden kører blæsermotorerne også uden at støje.

En Caminetti Montegrappa pilleovn med varmeflytning er udstyret med tre separate blæsermotorer . Det betyder, at du kan justere, hvor mange procent varm luft, der skal blæses ud foran og ad hver af de to udgange på bagsiden. Varmen ledes rundt i huset i rør. En Caminetti Montegrappa pilleovn er kendetegnet ved et stilrent og tidløs design. Du kan vælge mellem flere farver, så din nye pilleovn passer perfekt ind i dit nye hjem.

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i pilleovne. Derfor kan vi give dig seriøs rådgivning, når du skal investere i en ny pilleovn med varmeflytning. Vi udarbejder altid et skriftligt tilbud, før arbejdet påbegyndes. Vores rutinerede montører har stor erfaring med montering af pilleovne med varmeflytning, så hos er dit projekt i trygge hænder. Husk altid at købe træpiller i god kvalitet. Vi kan fortælle, hvad skal du skal kigge efter, når du køber træpiller. Hvis du ønsker mere information om en ny pilleovn, er du velkommen til at kontakte en af Himmerlands Pejsecenters medarbejdere. Vi ser frem til at høre fra

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK