0 Log ind

BAGUDGANG

Søger du en effektiv varmekilde, der er billig i drift? Så er en pilleovn med bagudgang fra Caminetti Montegrappa det oplagte valg. Den kører på træpiller, der er et meget miljøvenligt og CO2-neutralt fyringsmateriale. Desuden er træpillerne billige i anskaffelse. Vi oplever, at flere af vore kunder skifter brændeovn ud med en pilleovn. Så slipper de for arbejdet med at fælde, kløve og stable brændet, Mange vælger desuden pilleovnen, fordi den kan programmeres til at tænde på et givent tidspunkt.

En pilleovn med bagudgang fra Caminetti Montegrappa er meget støjsvag. Sneglemotoren kører kontinuerligt, så der ikke kommer støj, når sneglen starter og stopper. Desuden er den udstyret med lydløse blæsere. Et avanceret styringssystem sikrer, at sneglen altid kører med den helt rigtige hastighed. Det betyder, at der altid tilføres den rette mængde træpiller for at opnå den ønskede temperatur i rummet. Betjening sker på det intuitive diasplay, som naturligvis har dansk tekst. Ovnen kan programmeres til tre indstillinger; “Økonomi”, “Normal” og “Komfort”.

Ønsker du at få mere at vide om en Caminetti Montegrappa pilleovn med bagudgang? Vores medarbejdere står klar til at give dig fyldestgørende og seriøs information. Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i totalløsninger. Vore rutinerede montører kan levere og montere din nye pilleovn med skorsten – komplet og køreklar. Vi udarbejder altid et skriftligt tilbud, så du ved, hvad den færdige løsning koster. Du er også meget velkommen til at besøge vores showroom, hvor du kan se et udvalg af modeller udstillet. Husk: Vi tilbyder fair finansiering gennem SparExpress.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK