0 Log ind

3-SIDET & RUMDELER PEJSEINDSATS

Drømmer du om en anderledes og spændende opdeling mellem to rum eller en opdeling i ét rum med flere funktioner? Så kunne en 3-sidet pejseindsats – også kaldet en roomdivider – være det rigtige valg til projektet. Med to brede sideglas, og et smalt glas på enden, er der et rigtigt godt kig til flammerne, så bålet kan ses fra rummene på hver side. Der findes flere varianter, og hos Himmerlands Pejsecenter kan du finde en 3-sidet pejseindsats fra markedets førende producenter. Vi kan rådgive dig, så du finder den rigtige model – både når det handler om størrelse og ydelse. Her på hjemmesiden er der måltegninger ved hvert produkt, men du er naturligvis og velkommen til at kontakte os for mere information.

En 3-sidet pejseindsats kræver en skorstensløsning, der er korrekt dimensioneret. Hos Himmerlands Pejsecenter har vi over 25 års erfaring med montering af skorstene, og vi bruger kun skorstensdele fra den førende producent. Derfor kan en skorsten fra os uden problemer overholde de stadige strengere lovkrav, der er til montering af skorstene. En pejseløsning med en 3-sidet pejseindsats og en korrekt dimensioneret skorsten kan forsyne dit hjem ned hygge og varme aften efter aften i mange år fremover. Pejse har de seneste årtier gennemgået en stor udvikling. Det betyder, at de nu er mere økonomiske at fyre i og bedre for miljøet.

Har du allerede nu et projekt med en 3-sidet pejseindsats i tankerne? Kontakt en af vore medarbejdere for mere information. Hos os er dit pejseprojekt i trygge hænder, og vi er med hele vejen. Helt frem til den færdige pejs tændes. Vore montører kan udføre monteringen, og vi udarbejder altid et tilbud før arbejdet påbegyndes. Du kan også læse mere om en 3-sidet pejseindsats i vores FAQ.

Product filter

Aktiverede filtre:
Mærker v

3-SIDET & RUMDELER PEJSEINDSATS

  • Luna Diamond 1000 RD | 3-SIDET PEJSEINDSATS
    Luna Diamond 1000 RD | 3-SIDET PEJSEINDSATS
    53 745,00 DKK
  • Luna Diamond 750 RD | 3-SIDET PEJSEINDSATS
    Luna Diamond 750 RD | 3-SIDET PEJSEINDSATS
    51 745,00 DKK
Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her