0 Log ind

1-SIDET PEJSEINDSATS

En klassisk 1-sidet pejseindsats til fyring med træ er et populært valg. Den indbyder til hygge og varme, og gennem de seneste årtier har pejsene gennemgået en forrygende udvikling. De udnytter nu træet endnu bedre, så du får endnu bedre fyringsøkonomi. Til glæde for din pengepung og for miljøet. En 1-sidet pejseindsats kan være det perfekte valg, hvis du har et åbent ildsted, du ikke bruger. Det kan være, at det er svært at tænde op i og vanskeligt styre varmeafgivelsen. Løsningen er en ny indsats.

En 1-sidet pejseindsats kan også bygges ind i brandhæmmende plader, hvis du er i gang med en ombygning, en tilbygning eller et nybyggeri. Her på hjemmesiden kan du finde billeder og måltegninger på alle produkter, så du kan vælge den helt rigtige indsats. En 1-sidet pejseindsats fås nu og med elektronisk styring, der sørger for, at altid for den korrekte mængde luft. Følere i pejsen sender besked videre til styringen, der hæver og sænker lågen. Du skal bare tænde opm så klarer pejsen selv resten.

En 1-sidet pejseindsats findes i mange varianter. Det brede udvalg betyder, at der også findes en model, der passer til dit projekt. Hos Himmerlands Pejsecenter forhandler vi markedet førende mærker: M-Design, Lotus, Hwam, Rais, Spartherm og Meteor. Vore montører kan udføre monteringen, og vi udfærdiger altid et tilbud, før vi går i gang med opgaven. I vores showroom på Smedevej i Hobro, har udstillet flere varianter af en 1-sidet pejseindsats, og vore medarbejdere står klar til at rådgive dig. Hos os er dit pejseprojekt i trygge hænder, og vi er med dig hele vejen – helt frem til den færdige pejs tændes.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK