0 Log ind

3-SIDET & RUMDELER GASPEJS

Roomdivider – en rumadskillelse. En 3-sidet gaspejs – også kaldet en roomdivider – er et oplagt valg, hvis du ønsker dig en smuk, unik og kreativ pejseløsning. Skal du i gang med et nybyggeri, en til- eller ombygning bør du overveje en 3-sidet gaspejs. Det kan være den detalje, der gør at dit hjem skiller sig ud. Har du et rum med flere funktioner, er denne type perfekt til opdeling. Der findes flere størrelser, så der findes utvivlsomt en model, der passer til dit projekt. Hos Himmerlands Pejsecenter har vi stor erfaring med projektering og montering af pejse, så vi kan vejlede dig gennem hele processen.

En 3-sidet gaspejs kan tilsluttes flaske-, by- eller naturgas. Den kræver et balanceret aftræk (en skorsten) ud gennem taget eller gennem en ydermur. Den kan bygges ind i brandhæmmende plader, som til sidst tapeeres, males eller noget helt tredjeHos Himmerlands Pejsecenter har vi deltaget i et utal af pejseprojekter. Vore kunder har valgt så forskelligartede beklædninger som stål, zink, marmor og moseeg. En 3-sidet gaspejs kan skræddersyes efter din smag.Afhængig af model kan der tilvælges keramiske brændestykker, sten eller glasstykker i bunden af pejsen. Du kan også tilvælge LED-lys, der giver et rigtig flot effekt. Der medfølger en fjernbetjening, og til de fleste modeller kan der tilkøbes app-styring.

Har du allerede nu en ide til, hvor en 3-sidet gaspejs kunne passe ind i dit hjem, er du velkommen til at kontakte os. Vore medarbejdere står klar til en uforpligtende pejsesnak i vores showroom. Vi tilbyder desuden konsulentbesøg, så du og en af vores medarbejdere sammen kan skabe din drømmepejs. Du kan også læse mere i vores FAQ.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK