0 Log ind

3-SIDET GASPEJS

Mange af vore kunder falder for en 3-sidet gaspejs, fordi den giver et fantastisk kig til flammerne. De falder også for, at denne type giver mulighed for nogle rigtig flotte pejseløsninger. Den kan bygges ind i et miljø af brandhæmmende plader, som efterfølgende beklædes med et materiale, der matcher deres hjem. En 3-sidet gaspejs er eksempelvis oplagt som en del af en løsning, hvor en bænk udgør underdelen af pejsen.

En 3-sidet gaspejs kan customizes, så den får lige det designudtryk, du ønsker. Afhængig af model kan vælges keramisk brænde, sten eller glasstykker i bunden af pejsen. På nogle modeller kan du også vælge forskellige materialer til beklædning af de indvendige sider. Betjeningen foregår med den medfølgende fjernbetjening, og på mange modeller er der desuden mulighed for at tilkøbe app-styring. En 3-sidet gaspejs kræver en skorsten – også kaldet et balanceret aftræk. Det skal trækkes ud gennem loftet eller gennem en ydermur. Det balancerede aftræk er et skorstensrør med et mindre rør indeni. Der trækkes frisk luft ind udefra, og den forbrændte gas ledes ud. Det vil altså sige, at det er et lukket system, så der ikke kommer gaslugt ind irummet.

Har du allerede nu et projekt med en 3-sidet gaspejs i tankerne, er du velkommen til at kontakte os. Hos Himmerlands Pejsecenter står vore medarbejdere klar til at rådgive og inspirere dig. Vi udarbejder altid et skriftligt tilbud, så du ved, hvad den færdige løsning koster, før vi går i gang. Søger du mere information om en 3-sidet gaspejs, kan du læse mere i vores FAQ.

Product filter

Aktiverede filtre:
Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her