0 Log ind

2-SIDET & TUNNEL GASPEJS

En gennemgående, en tunnel eller en 2-sidet gaspejs. Denne – meget populære - type har flere betegnelser. Den er perfekt som del af en rumadskillelse, fordi den giver et kig gennem flammerne ind til rummet ved siden af. Samtidig lader den lyset sive igennem, og den knytter dermed de to rum naturligt sammen. Den er tilgængelig i flere størrelser og formater, så her hos Himmerlands Pejsecenter kan du helt sikkert finde lige netop. den model, der passer til dit projekt. Til en 2-sidet gaspejs kan der på flere modeller tilkøbes refleksfri glas. Det er et meget populært valg, da genskin fra lamper og vinduer minimers. Det giver det bedste kig til flammerne.

En gaspejs kan betjenes med den med følgende fjernbetjening. På mange modeller er der også mulighed for at tilkøbe app-styring. Uanset om du vælger app-styring eller fjernbetjening, kan du styre bålets højde og intensitet. En 2-sidet gaspejs kræver en skorsten – et balanceret aftræk – ud gennem en ydermur eller op gennem taget . Det er et rør med et tyndere rør indeni. Mellem de to rør trækkes luft i udefra, og den brugte forbrændningsluft ledes ud i midten. Altså et lukket system, der sikrer, at der ikke kommer lugt ud i rummet.

En 2-ssidet gaspejs kan i det hele taget skræddersyes, så den matcher din smag og dit hjem. Alt efter hvilken model du vælger, er der mulighed for keramisk brænde, glasstykker eller sten i bunden. På nogle modeller, kan du også vælge mellem forskellige materialer til den indvendige beklædning. Efter monteringen kan en 2-sidet gaspejs bygges ind i et miljø af brandhæmmende plader, som efterfølgende kan males, tapeseres eller noget helt tredje. Det er dun fantasi, der sætter grænserne

2-SIDET & TUNNEL GASPEJS

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK