0 Log ind

1-SIDET GASPEJS

En 1-sidet gaspejs er som skabt til at være det nye fokuspunkt i dit hjem. Hos Himmerlands Pejsecenter tilbyder vi et varieret udvalg af modeller fra markedets førende producenter. Derfor har vi helt sikkert en 1-sidet gaspejs, der passer til dit projekt. Med fjernbetjeningen i hånden har du fuld kontrol over flammernes højde og intensitet. Til de fleste modeller er der desuden mulighed for at tilkøbe app-styring, så du kan betjene pejsen fra din mobil og tablet. Du skalikke bære tænde ind, du skal bare sætte dig godt til rette og nyde varmen og det hyggelige skær fra flammerne.

En 1-sidet gaspejs, der er beregnet til indbygning, findes i flere formater. Der er rig mulighed for at “customizing. Akt efter hvilket mærke du vælger, kan kan pejsen skræddersys med forskellige typer indvendig beklædning, keramiske brændestykker, refleksfri glas og meget mere. En 1-sidet gaspejs kan også fås med LED-lys, som du kan tænde og slukke. LED-lyset kan agere “glødelag”, hvis du har valgt keramisk brænde. Eller et spetakulært lysrelief, hvis du har valgt glasstykker eller sten i bunden af din pejs. Altsammen er med til at give nøjagtigt det “pejse-look”, du ønsker.

Har du et konkret projekt, hvor der indgår en 1-sidet gaspejs, kan du finde måltegninger ved hvert produkt. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for mere information. Vi har også lavet en FAQ med svar på de mest stillede spørgsmål. Vi tilbyder desuden at besøge dig i dit hjem. Så kan du og en af vore medarbejdere sammen skitserer din drømmepejs . En 1-sidet gaspejs åbner for et væld af kreative pejseløsninger. Hos Himmerlands Pejsecenter har vi indgående kendskab til projektering og montering af gaspejse. Vores montører har deltaget i projekter i hele Danmark.

Product filter

Aktiverede filtre:
Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her