0 Log ind

UDENDØRS GASPEJS

Komfort og flammehygge på terrasen

En gaspejs giver dig hygge og varme, når du er sammen med familie og venner. Med en udendørs gaspejs kan du let få det hyggelige skær fra flammerne med ud på terrassen. Hos Himmerlands Pejsecenter har vi modeller i forskellige formater – høje, brede og med glas på én eller to sider.

BEREGNET TIL INDBYGNING

Vores udendørs gaspejse er beregnet til indbygning. Med en indbygningspejs kan du skabe smukke og kreative pejseløsninger. En gaspejs kræver ikke en skorsten, men i stedet et såkaldt balanceret aftræk.

Når du skal installere en ny udendørs gaspejs, skal du være opmærksom på de krav, der er til montering af den enkelte pejs. De fleste gaspejse kan køre på natur-, flaske eller bygas. Vær opmærksom på dette, når du bestiller pejsen.

HAR DU BRUG FOR MERE INFORMATION

Har du allerede nu et projekt med en udendørs gaspejs, er du velkommen til at kontakte vore medarbejdere. Vi har 30 års erfaring med salg og montering af alle former for pejse. Hos os får du seriøs rådgivning, når du skal vælge den rette udendørs gaspejs.

Husk: Vi tilbyder konsulentbesøg, hvor en af vore pejseeksperter gennemgår dine mulighed for at få en ny gaspejs udendørs. Hos os er dit pejseprojekt i trygge hænder.

UDENDØRS GASPEJS

  • CLUB 140 Outdoor | 1-SIDET GASPEJS
    CLUB 140 Outdoor | 1-SIDET GASPEJS
    56 500,00 DKK
Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her