0 Log ind

UDENDØRS GRILL

Til dig, der elsker madlavning over bål

Er du “foodie” eller er du bare glad for madlavning?. Så ved du, at mad der er lavet over ægte åben id bare smager bedre, Find din nye udendørs grill hos Himmerlands Pejsecenter. Vi har udvalgt en håndfuld spændende produkter, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne amatørkok.

KAN HOLDE TIL UDELIVET

Alle de udendørs grill, du finder hos Himmerlands Pejsecenter, er fremstillet, så de kan stå udenfor. Eksempelvis de spændende produkter fra Artola, der fås i “cortenstål”. Cortenstål er en særlig type stål, der er rustet på overfladen. Men rusten “stopper” i overfladen, og arbejder sig ikke dybere ind i stålet. Derfor beholder det den smukke, rustfarvede overflade, samtidig med at det er utroligt holdbart.

VIL DU VIDE MERE…

Hvis du vil vide mere om vores udendørs grill-produkter, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Finder du ikke præcis dén grill, du leder efter, kan vi gennem vores brede leverandør-netværk finde det helt rigtige til dig.

OBS: Et af vores specialer er customized, skræddersyede grill-løsninger, der er indbygget og fremstillet efter kundens – eller kundens arkitekts – ønsker. Desuden har vi bygget specielle pizzaovne efter kundernes specifikationer. Kontakt os for mere information og specialgrill og pizzaovnsløsninger.

UDENDØRS GRILL

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her