0 Log ind

GASPEJSE

Skal dit hjem være unikt? Så er en skræddersyet gaspejs det helt rigtige. Den tagerkomfort og hygge til et helt nyt niveau..Et tryk på fjernbetjeningen – eller i appen – vækker flammerne til live. Det eneste, du skal gøre, er at åbne vinen og nyde familiens og venners selskab. Din gaspejs leverer varmen og det hyggelige skær fra bålet. Fra din fingerspids har du fuld kontrol over flammernes intensitet og højde. Samt hvor meget varme, der afgives.

En gaspejs er som skabt til være et markant designelement i dit hjem. Det omfangsrige udvalg af modeller betyder, at der helt sikkert findes en gaspejs, der matcher dit projekt. Efter montering bygges pejsen ind i et brandhæmmende materiale, som efterfølgende tapeseres, males eller noget helt redde. Hvordan ser din drøm ud? Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Hos Himmerlands Pejsecenter har vi deltaget i et utal af projekter. Vore kunder har været kreative. De har valgt så forskellige materialer som: Marmor, stål, zink og moseeg. Bare for at nævne nogle eksempler.

En gaspejs kræver altid en skorsten ud gennem taget eller en ydermur. Det kaldes et “balanceret aftræk”. Et balanceret aftræk er et skorstensrør – typisk 200mm – med et mindre rør indeni. I hulrummet mellem de to rørtrækkes ind i pejsen udefra. I det midterste rør ledes den forbrændte gas ud. Det betyder, at det er et lukket system, så der ingen duft af gas kommer ud i hjemmet.

Har du brug for hjælp til dit næste pejseprojekt? Kontakt vore medarbejdere for en uforpligtende snak. Vi tilbyder konsulentbesøg, og vi udarbejder gerne et tilbud på din nye gaspejs. Du kan også læse mere i vores FAQ.

GASPEJSE

Hvorfor vælge en gaspejs?

Visuelt vil en gaspejs pryde alle hjem. Læg dertil at du har et minimum af arbejde, men samme fantastiske udbytte af varme og hygge, så ved du, hvorfor du skal vælge en gaspejs. Sagt på en lidt anden måde, så er denne pejsetype et par teknologiske skridt foran de traditionelle typer. Du skal ikke bekymre dig om at tænde op, det kan du nemlig gøre med et klik på en fjernbetjening, for de teknologiske muligheder har nemlig gjort det muligt, at styre alle modeller med fjernkontrol, ligesom enkelte endda - med lidt ekstra udstyr - kan styres fra smartphones. Du skal heller aldrig tænke på støv og sod fra brænde, i stedet kan du bare nyde det smukke billede af ild, der bevæger sig og varmer hjemmet.

Visuelt kan du nyde flammerne fra gaspejse, der kan bygges ind som et naturligt element i hjemmet – i bedste forlængelse af den stil, du har valgt til din bolig. Pejsen passer nemlig ind i både moderne og klassiske hjem, så du kan nyde udsynet, uanset hvilken løsning du er til.

Kort sagt: Lad andre save brænde og nyd i stedet den ekstra tid foran din egen smukke gaspejs.

Åben eller lukket gaspejs?

Lukket gaspejs

En lukket gaspejs uden rammer er noget, som vores kunder elsker! Det kan vi nu sagtens forstå, for med det rammeløse design, ser din nye gaspejs meget eksklusiv og æstetisk ud. Løsningen indgår ofte ganske ubesværet i i boligens indretning, hvor den tilfører et nyt visuelt fantastisk element.

Åben gaspejs

Den åbne løsning er ideel til dig, der gerne vil komme tættest muligt til ilden.  Varmen er helt enestående og den kontrollerede ild tager sig smukt ud både moderne og romantisk indrettede hjem, hvor den tilfører et af verdens ældste elementer med største elegance.

Er valget godt for miljøet?

Ja. Hvis du sammenligner gaspejsen med eksempelvis oliefyring eller opvarmning med el, står du tilbage med en meget mere klimavenlig løsning. Gaspejsen forurener nemlig mindre og udleder ikke nær så mange kvælstoffer - og i forhold til partikelforurening er gaspejsen også et godt klimavenligt alternativ til opvarmning.

Find din gaspejs hos Himmerlands Pejsecenter

Hvis fænomenet gasdrevne pejse, eller pejs i det hele taget, er nyt for dig, skal du ikke holde dig tilbage, men endelig tage kontakt og spørge løs.

Hos Himmerlands Pejsecenter har vi fulgt gaspejsene siden den tidlige begyndelse, og vi svarer gerne uddybende på alle dine spørgsmål. Du kan tage kontakt igennem vores hjemmeside, eller besøge vores flotte showroom i Hobro, hvor vi hilser dig velkommen med en varm kop kaffe og rigets flotteste udvalgt af pejse – kom selv og se.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK