Aalborg pejsecenter

Med base lige ud til motorvejen tilbyder Himmerlands Pejsecenter kunder fra hele Danmark kvalitetsprodukter og professionel vejledning i køb af pille- og brændeovne, gaspejse, skorstene, pejse, tilbehør og meget mere.

Vores produkter forener flotte design med solide materialer, hvilket giver en totaloplevelse, når du sidder og nyder udsynet til de legende flammer.

Vi forhandler branchens bedste mærker – blandt andet HWAM, Rais, Contura, Lotus, Scan, Meteor, M Design, Living flames, Termatech og Caminetti Montegrappa.

Pejsecenter nær Aalborg

Ild er et hyggeelement verden over. Men fra fortidens helt åbne ildsteder til i dag er der sket en rivende udvikling, der gør os i stand til at tilbyde stemningsskabende ildsteder, der forener design med effektiv opvarmning og bringer en helt ny dimension ind i hjemmet. Samtidig har moderne teknik gjort det til en fornøjelse både at tænde op for og vedligeholde de mange typer af ildsteder.

Men netop den innovative udvikling, der har fundet sted inden for branchen, stiller store krav til formidling og vejledning. Den vejledning får du, når du kontakter os. Vi har nemlig fulgt branchen fra klos hold i årevis, hvilket gør os i stand til at klæde dig på, så du træffer den bedste beslutning for dit hjem.

Selvom vi ikke decideret hedder Aalborg pejsecenter, har vi med vores online salg og fysiske placering i Hobro leveret mange flotte pejse samt pille- og brændeovne til Aalborg området – Både som ’hent selv’ og med forsendelse.

Ild, varme og besparelser

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at noget af det hyggeligste du kan bringe ind i din bolig, er levende ild. Bare tænk hvordan folk helt automatisk forbinder pejse og brændeovne med hygge, idyl og nært samvær.

Derfor gør det bestemt ikke den levende ild mindre attraktiv, når vi fortæller, at pejsen eller brændeovnen er et glimrende redskab til at spare på den årlige varmeregning og som effektiv opvarmning til kolde rum, hvor den nuværende varmekilde er utilstrækkelig. Der er nemlig tale om en glimrende varmekilde, der tilmed findes i så mange variationer og design, at det er en smal sag, at finde den bedste model til dit hjem. Det skyldes ikke mindst, at de mange producent gang på gang formår at samle et produkt, der både varmer effektivt og ser virkelig godt ud.

Disse modeller er alle at finde hos Himmerlands Pejsecenter i Hobro nær Aalborg, hvor du kan komme og se på en lækker pejs eller brændeovn, som ikke bare pynter, men giver flere kroner og øre til sjovere ting, nu de ikke skal gå til varmeregningen.

Online salg og stort showroom

På vores hjemmeside har du mulighed for at se store billeder af de enkelte produkter, samt finde kontaktinformation og skrive eller ringe til os. Vi er altid klar til at svare på din henvendelse, da vi vægter service og kvalitetsrådgivning ekstremt højt. Du er også yderst velkommen til at tage et smut forbi vores showroom, der er nemt at komme til takket være den tætte placering nær motorvejen.

Her udstiller vi mange produkter fra anerkendte mærker, som du kan nyde synet af, mens du får en dejlig kop kaffe.

Hvad enten din henvendelse finder sted online, i telefonen eller ved besøg, så glæder vi os til at hilse på dig og hjælpe dig med at finde lige dét, du har drømt om.

showroom Udstilling
Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK