0 Log ind

Pejsecenter i Hobro

Himmerlands Pejsecenter har base i Hobro, hvorfra vi forhandler kvalitetsprodukter fra de bedste mærker i branchen. Vi vægter de produkter, hvor design, effektivitet og hygge går op i en højere enhed med vores egen filosofi, der baseret på, at vores brændeovne, pilleovne, pejse m.m. skal holde mange år.

Vi yder rådgivning til kunder fra hele landet, og fortæller gerne om de mange økonomiske og stemningsskabende fordele, der ligger i forlængelse af de moderne opvarmningskilder.

Hvorfor besøger folk et pejsecenter?

Der er mange årsager til, at folk besøger et pejsecenter og investerer i en brændeovn eller pejs. Det kan være, de vil spare penge på den ofte store varmeregning, det kan være, de har behov for ekstra kræfter til at varme huset op - og så kan det selvfølgelig også være, at de blot ønsker at bringe den levende ild indendørs og hygge omkring den varme pejs eller brændeovn.

Heldigvis behøver du slet ikke vælge, hvilken en af de tre bud, du vil have. For med nutidens smarte løsninger inden for en ajourført branche, der også har gennemgået en teknologisk evolution, får du det hele i én samlet pakke.  

Hvordan sådan en smuk samlet pakke ser ud, får du syn for her på hjemmesiden eller fra vores flotte showroom i Hobro. Når du ankommer hertil, står fagfolk parate til at servicere og rådgive dig, så du ikke blot får en pejs eller brændeovn, der passer til dine personlige præferencer og din smag, men passer til din bolig. Her tænker vi ikke bare på, om udseendet skal være moderne eller trække på romantiske associationer, men også de tekniske parametre som eksempelvis varmeydelse i forhold til rum, placering etc.

Pejsecenter med mangeårig erfaring

Når du handler hos Himmerlands Pejsecenter, handler du samtidig med fagkyndigt personale, der har fulgt en branche med fart på udviklingen fra nærmeste hold. Det har givet os en enorm viden omkring de enkelte producenter, deres produkter og historier. Den viden giver vi videre til dig, når du besøger vores forretning. Her venter dig en serviceorienteret oplevelse, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål og se dine mange muligheder.

Her på hjemmesiden, såvel som i forretningen, finder du et udvalg af kendte mærkevarer. Sortimentet tæller blandt andet HWAM, Lotus, Wiking, Rais, Contura, M Design, Living flames, Scan, Termatech og mange, mange flere.

Vi er leveringsdygtige i både traditionelle brændeovne, pilleovne, gaspejse, pejseindsatse m.m. og råder over alt relevant tilbehør.

Vi brænder for design

Når ilden går op i en højere enhed med design og funktionalitet, der passer ind i jeres hjem, bliver oplevelsen komplet. Derfor tilbyder vi et stort udvalg i mangfoldigt design, så du altid kan finde det produkt, der passer bedst til din bolig. Det betyder, at vi råder over produkter til væghæng, indbygning, på fod eller traditionelt stående. Farver og forme varierer også, så du kan finde friske farver, såvel som traditionelle, og vælge imellem flere forskellige udformninger.

Det moderne og klassiske design akkompagneres af effektiv forbrænding, der giver god varme, samt praktiske styringsmekanismer, som er kommet i forlængelse af den teknologiske udvikling i branchen.

Kontakt os for nærmere information

Mangler du stadig at få afklaret de sidste spørgsmål, eller vil du se du mange produkter live, er du altid velkommen i vores store showroom. Her kan du få den bedste rådgivning og danne dig det helt rigtige indtryk af, hvordan det bliver at nyde de flotte ildsteder fra eget hjem.

Besøg vores pejsecenter i Hobro, hvor vi altid byder dig velkommen med en kop kaffe.

Pejsecenter udstillingsrum Showroom fra Himmerlands Pejsecenter
Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK