0 Log ind

Gaspejse

INDRETNINGSARKITEKTENS EGET HJEM!

Indretningen i indretningsarkitektens eget hjem er en æstetisk og stilren fest for øjnene! På én gang ultra moderne, meget klassisk og helt igennem tidløs. Himmerlands Pejsecenter står bag gaspejsen midt i rummet. Modellen, en Element4 Sky T, er markedets højeste gaspejs. Kunden har bestilt pejsen med refleksfri glas, som minimerer genskin fra lamper, refleksioner og indfaldende lys fra vinduer. Til pejsens bund kan der vælges mellem keramisk træ eller forskellige stentyper.

Huset, hvor denne gaspejs er monteret, har gennemgået en totalrenovering fra kælder til kvist. Renovering indbefattede blandt andet, at den nederste del af skorstenen blev fjernet. Det var kundens ønske, at den øverste del af skorstenen skulle bevares. I samarbejde med et lokalt smedefirma konstruerede Himmerlands Pejsecenter en stålkonstruktion, der nu bærer den tilbageværende del af skorstenen. Stålkonstruktionen er dimensioneret, så gaspejsen kan stå inden i den.

Element4 Sky T leveres med dobbelt brænder, der giver et flot dybt bål. Betjeningen sker med den medfølgende fjernbetjening, men der er også mulighed for at tilvælge app-styring, så du kan betjene pejsen fra din mobil eller tablet. Element4 SkY leveres også som 1-sidet gaspejs og som udendørs gaspejs.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

UNIK LØSNING MED MOSEEG

I Aarhus-forstaden Højbjerg blev den klassiske villa “opdateret” med en moderne gaspejs. I tæt samarbejde med kunden, stod Himmerlands Pejsecenter for det færdige design. Opbygningen er udført i et særligt materiale, som er godkendt til de høje temperature, der er omkring en gaspejs. Dette materiale har desuden den fordel, at det kan males, tapeseres eller noget helt tredje.I denne sag valgte kunden at få underdelen spartlet og malet hvid. Overdelen er beklædt med den smukke og eksklusive træsort, Moseeg.

Selve gaspejsen er en 3-sidet gaspejs, som med sine tre store glas giver et ekstraordinært godt kig til bålet. Modellen er en Kalfire GP85-55S, som kunden har valgt med keramiske træstykker og en effektiv brænder. Det betyder, at der opnås et meget flot og realistisk flammebillede. Der er talrige muligheder for at “customize” en gaspejs, så du får lige det look, du drømmer om.

En vellykket pejseløsning er altid et resultat af et tæt samarbejde mellem kunden og Himmerlands Pejsecenter. Har kunden valgt at benytte en arkitekt, tilbyder vi at udføre 3D-tegninger i REVIT. Har du brug for mere information, er du velkommen til at kontakte en af vore medarbejdere. Vi tilbyder også konsulentbesøg, så vi i ro og mag kan tale om din drømmepejs.

3-SIDET GASPEJS MED BETONBÆNK PÅ FYN

 

Stringent og stilrent design er det gennemgående tema i dette hjem. I denne case valgte kunden en 3-sidet gaspejs, der kan ses uanset hvor i stuen man befinder sig. Gaspejsen er en 1050DC fra M-Design. Kunden har valgt at få den leveret med keramiske brændestykker og en avanceret 3D-brænder, der har en S-brænder i bunden – samtidig med at den brænder ud gennem træet.

 

Gaspejsen betjenes med kundens mobil eller tablet. I appen kan kunden vælge funktionen ECOWAVE, hvor pejsens automatisk varierer gastilførslen. Herved opnås en besparelse på gasforbruget samtidig med, at bålet opleves mere “dansende” og “levende”. En gaspejs kan køre på flaske- eller naturgas. I enkelte af landets store byer er der bygas, og udvalgte gaspejse kan konverteres tll dette formål.

 

Til pejsens underdel har kunden valgt en grå betonbænk. Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i alle former for specialpejse. Ønsker du en løsning, der matcher dit hjem, er du velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere. Vi giver dig seriøs rådgivning, pg vores montører kan stå for montagen. Klik på linket nedenfor, hvis du vil vide mere om gaspejse. På billedet nedenunder kan du se den løsning, kunden valgte til sit køkken.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

…OG EN 1-SIDET GASPEJS I KØKKENET

 

Ild og måltider har været uadskillelige elementer siden tidernes morgen. En gaspejs er den nutidige fortolkning af fortidens ildsted. En gaspejs bringer hygge og varme ind i hjemmet, og der er rig mislighed for at skabe unikke løsninger. I denne case har kunden valgt en 1-sidet gaspejs fra M-Design.

 

Modellen er en True Vision 1300V med 3D-brænder, der består af en S-brænder i bunden samt brænder oppe i selve det keramiske træ. Det betyder, at der opnås et meget flot og livagtigt bål. Med et tryk på mobilen eller tabletten tændes gaspejsen, og flammernes intensitet kan justeres i flere niveauer. Desuden kan kunden vælge funktionen ECOWAVE, hvor gastilførslen moduleres. Herved spares der op til 40 procent på gassen, og bålet bliver mere “levende”.

Nybyggeri, renovering eller ombygning – hos Himmerlands Pejsecenter har vi gaspejseløsninger til et hvert formål. Vi vejleder dig i valget at den rigtige pejs, og vi tilbyder gerne konsulentbesøg. Så kan vi i ro og mag finde frem til, hvordan vi opfylder dine pejsedrømme. Samarbejder du med en arkitekt, kan vi – som de eneste i pejsebranchen - tilbyde 3D-tegninger i REVIT. Klik på linket nedenfor, hvis du vil vide mere om gaspejse.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

MARKEDETS BREDESTE GASPEJS

 

ELEMENT4 TENORE 240 er markedets bredeste gaspejs. I denne case er den monteret hos en kunde i Aalborg-forstaden Hasseris. Den er bygget ind i en væg, der fungerer som opdeling mellem en Hall og em stue. Modellen er en tunnelpejs, og gennem de store glas er der et uovertruffen kig til rummet ved siden af. Kunden har valgt en speciallavet ramme, der på elegant vis afslutter pejsen.

 

En gaspejs kombinerer hygge og komfort. Betjeningen foregår med fjernbetjening eller med en mobil-app, og der skal ikke slæbes brænde. Pejsens indvendige bund er dækket af sten, der vælges i forskellige farver.

 

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialiser i alle former for pejseløsninger. Gennem de seneste 30 år har vi leveret pejse til tilfredse kunder – fra Skagen i nord til kysten nord for København i øst. Vi tilbyder gerne konsulentbesøg, så vi i ro go mag kan tale om dine pejsedrømme. Kontakt en af vores medarbejdere for mere info, eller klik på linket nedenunder for at læse mere om gaspejse.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

2-SIDET TUNNEL GASPEJS MED KIG MELLEM KØKKENALRUM OG STUE

 

I denne case var ønsket at skabe sammenhæng mellem køkken og stue. Valget faldt på en 2-sidet tunnel gaspejs, som med sine to glas giver et godt kig mellem rummene. Himmerlands Pejsecenter har leveret gaspejsen, der på den mest elegante måde er integreret i kundens dejlige køkkenalrum. Kunden kan nyde flammerne fra både køkkenbord og stue.


 

Modellen er en M-Design True Vision 550 DV med 3D-brænder. Kunden har valgt keramiske brændestykker, der sammen med den avancerede brænder giver et flot flammebillede, og “Unex Glow”, der producerer en gnisteffekt. Desuden valgte kunden refleksfrie glas, der reducerer refleksioner fra lamper og indfaldende lys fra vinduer.

 

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i pejse i alle afskygninger. Vi er med dig hele vejen – fra en uformel samtale om din pejsedrøm og helt frem til pejsen tændes. Til brug for arkitekter kan vi lave 3D-tegninger i REVIT. Se billeder fra kundens stue nedenfor.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

AALBORG – SPECIALKONSTRUERET LØSNING MED GASPEJS OG MURET UDHÆNG



Denne løsning er helt unik! Kunden ønskede en 3-sidet gaspejs sat ind i en ny murstensopbygning. Udfordringen i denne sag var, at der ikke var noget bag ved pejsen til at bære den øverste, tunge del af opbygningen. Løsning blev, at Himmerlands Pejsecenter konstruerede en stålkonstruktion, der er fæstnet i gulvet og i en bjælke i loftet. Konstruktionen er produceret af et lokalt smedefirma, der er vores faste samarbejdspartner.

Den indbyggede gaspejs er en M-Design True Vision 850DC. Kunden har valgt den med keramiske brændestykker og em avanceret brænder. Desuden er der tilvalgt UNIX GLOW, der giver en gnisteffekt. Det giver tilsammen et flot og realistisk bål. Kunden kan vælge mellem 15 niveauer på bålet fra fjernbetjeningen, men kan også vælge indstillingen ECO WAVE. I denne indstilling står gaspejsen og skifter automatisk mellem niveauerne. Det giver både en besparelse på gasforbruget, men det giver også et mere levende bål.

Drømmer du – ligesom kunden i denne case - om en pejseløsning, der er helt igennem unik? Kontakt Lars eller Kristian for mere information. Sammen kan vi opfylde din pejsedrøm. Er du i geng med en ombygning eller et nybyggeri i samarbejde med en arkitekt, kan vi som de eneste i pejsebranchen tilbyde #D-tegninger i REVIT.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

ROOOMDIVIEREN – EN 3-SIDET GASPEJS, DER GIVER MULIGHED FOR KREATIVE LØSNINGER

 

Dette stilfulde og elegante hjem, i en forstad til Randers, er kendetegnet ved minimalisme og dansk design. Det store køkkenalrum er opdelt af en gaspejs, der har bredt glas på siderne og smalt glas på enden. Denne type gaspejs kaldes en “roomdivider”. Med et tryk på fjernbetjeningen eller i appen tændes flammerne, og bålets intensitet kan reguleres i flere niveau. Pejsen har desuden en “ECO-funktion”, hvor tilførslen af gas varieres. Det giver et flot “levevende” flammebillede – samtidig med at der spares på gassen.

 

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i alle former for pejseløsninger. Vi projekterer og monterer gaspejse i hele Danmark, og vi kan også opfylde DIN pejsedrøm. Har du brug for mere information og inspiration, er du velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere. Der er også mulighed for et konsulentbesøg, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til dit hjem. Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores showroom på Smedevej i Hobro.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

EN 3-SIDET GASPEJS GIVER ET GODT KIG TIL FLAMMERNE

 

Minimalistisk og stringent indretning sætter sammen med de danske designmøbler tonen i dette hjem. Det er beliggende i Aalborg-forstaden Hasseris, og Himmerlands Pejsecenter har stået for pejsen. Modellen er en 3-sidet gaspejs, som med glas på de tre sider giver et uhindret og smukt kig til flammerne. En gaspejs kan betjenes med den fjernbetjening, der følger med, men hovedparten af vore kunder tilvælger app-styring. Så kan pejsen betjenes fra mobil eller tablet.

 

En gaspejs er det nutidige svar på en pejs. Den passer til den moderne livsstil, hvor vi har travlt med familie, job og fritidsinteresser. Der skal ikke saves og stables brænde, og der er ingen griseri rundt om pejsen. Desuden er en gaspejs med sit balancerede aftræk et 100 procent lukket forbrændningssystem. Det betyder, at pejsen ikke tager ilt fra rummet, og at der ingen ubehagelig duft er.

 

Kontakt Lars eller Kristian, hvis du vil vide mere om, hvad Himmerlands Pejsecenter kan gøre for dig. Det er hos os, du får seriøs rådgivning og professionel sparring, når din pejsedrøm skal opfyldes. Har du et samarbejde med en arkitekt, kan vi som det eneste pejsefirma i landet tilbyde 3D-tegninger i REVIT. Klik på linket nedenunder, hvis du vil læse mere om gaspejse.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

2-SIDET TUNNEL GASPEJS SKABER FAMILIEHYGGE i RANDERS

 

Køkken-alrummet i villaen er blevet funktonsopdelt, så der nu er en køkkenafdeling og en hyggeafdeling. Himmerlands Pejsecenter har stået for gaspejsen, der ses midt i billedet. Modellen er en 2-sidet gaspejs, også kaldet en tunnelpejs. Den giver et kig mellem afdelingerne, og familien kan nyde skæret fra bålet på begge sider af gaspejsen.

 

En gaspejs er den moderne udgave af det åbne ildsted. Den åbne ild har været en central del af vore hjem, men er ikke længere en del madlavningen. Men ildens rolle som kilde til hygge er mere populær end nogensinde før. Gaspejsen kombinerer hygge og betjeningskomfort. Gennem de store glas er der et exceptionelt godt kig til flammerne, og betjeningen foregår med den medfølgende fjernbetjening.

Skal vi hjælpe dig med opfylde din pejsedrøm? Vi kan guide og vejlede dig, så du kommer trygt i mål med dit pejseprojekt. 30 års erfaring med alle former for pejse, er din garanti for en velfungerende løsning. Vore dygtige og rutinerede montører kan stå for montagen, og vi udarbejder altid et skriftligt tilbud.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

1-SIDET GASPEJS MED MARMORFRONT I KLASSISK AARHUS-VILLA

 

Et af Himmerlands Pejsecenters specialer er gaspejse. Et andet er skræddersyede sten- eller marmorfronte, der produceres på mål til hvert pejseprojekt. Når de to specialer kombineres til én pejs, bliver resultatet helt enestående. Den færdige pejs fremstår elegant, tidløs og fuldendt, og den er samtidig en komfortabel kilde til hygge og varme.

 

Gaspejsen, der er benyttet i dette projekt, er en ELEMENT4 CUPIDO 70. Modellen er en 1-sidet gaspejs, der er beregnet til indbygning. Dens udformning betyder, at den er perfekt til montering i et hjørne. Efter en komplet tilslutning (af gas og det balancerede aftræk) er gaspejsen beklædt med særlige brandfaste plader. Afslutningsvis er marmorfronten monteret. Hele opbygningen – inklusiv marmorfronten er udført af Himmerlands Pejsecenters rutinerede montører.

 

Kunden har nu en pejs, der passer perfekt ind i det klassiske hjem. Fra stuens behageligste sofa kan pejsen tændes og slukkes, og der er naturligvis fuld kontrol over, hvor meget varme der kommer fra pejsen. Kontakt vores medarbejdere, hvis du vil vide mere om en M-Design CUPIDO 70 1-sidet gaspejs til indbygning. Hos os er dit pejseprojekt i trygge hænder.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

BREDFORMAT GASPEJS VED ØSTKYSTEN I NORDJYLLAND

 

Den hyggelige stemning, i dette allerede stemningsfulde hjem, fik et ekstra nøk opad, da Himmerlands Pejsecenter installerede en ny gaspejs. I samarbejde med Kassow Arkitekter valgte kunden en løsning med et synligt designaftræk. En spændende og utraditionel løsning, der er endt med et utroligt flot resultat.

 

Modellen er en M-Design Luna Diamond 1900 H. Det er en 1-sidet gaspejs, og detbrede format betyder, at den er et markant indretningselement i ethvert hjem. Alle modeller fra M-Design er kendetegnet ved høj kvalitet, høj betjeningskomfort samt et flot bål. Der findes også en M-Design gaspejs, der passer til dit pejseprojekt – uanset om der skal være glas på én, to eller tre sider.

 

Skal vi også hjælpe dig med dit pejseprojekt? Det er hos os, du får seriøs vejledning, når du skal i gang med dit pejseprojekt. Vore medarbejdere guider dig trygt gennem købsfasen, og vore rutinerede montører kan udføre monteringen. Kontakt os for mere information.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

3-SIDET ROOMDIVIDER – EN HELT SPECIEL OG UNIK PEJSELØSNING

 

I denne villa nær Viborg i Midtjylland kan familien nyde flammerne i deres nye gaspejs. De store glas giver et ekstraordinært godt kig ind i – og gennem – pejsen. Med et tryk på fjernbetjeningen vækker familien flammerne, og de har naturligvis fuld kontrol over, hvor meget varme gaspejsen afgiver.

 

En gaspejs er en pejs til den moderne, travle familie, der prioriterer samvær og hygge, når de har tri. Der skal ikke fældes, hugges og stables brænde. En gaspejs kan køre på natur-, by- eller flaskegas. I pejsens bund er der placeret keramiske brændestykker, så der opnås et flot og realistisk bål.

 

Gaspejsen på billedet er en ELEMENT4 LUCIUS 140 R, og modellen er en såkaldt “roomdivider”. Et af LUCIUS-modellernes kendetegn er muligheden for at lave det specielle “udhæng”, der ses på billedet. Har du også en drøm om en helt speciel og unik pejseløsning i dit hjem? Kontakt vores medarbejdere for mere information. Hos Himmerlands Pejsecenter giver vi dig både vejledning og inspiration, inden du skal i gang med dit pejseprojekt.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

HASSERIS – STOR 3-SIDET GASPEJS MED ET FLOT, BREDT BÅL

 

I Aalborg-forstaden Hasseris har familien fået leveret en ny gaspejs, der kan tilfredsstille selv den mest kvalitetsbevidste kunde. Gaspejsen er installeret i familiens hjemmebiograf/hygge-rum ved siden af ikke én, men to kæmpe fladskærme. Den er monteret i en bred bænk, der er beklædt med smukke stave i træ. Den indbyggede i LED-belysning ved gaspejsen, og rundt i rummet giver et helt særlig stemning.

 

Gaspejsen på billedet er en Luna Diamond 1600 DC. Producenten bag er belgiske M-Design, der producerer nogle af markedets førende pejse til gas eller til brænde. Takket være velgennemtænkte løsninger og høj kvalitet i alle detaljer. er du sikret en pejs, der giver dig hygge og varme aften efter aften i mange år fremover.

 

Drømmer du også om en helt unik gaspejs? Kontakt Kristian eller Lars, hvis du vil vide, hvad Himmerlands Pejsecenter kan gøre for dig. Vi rådgiver dig gennem alle faser i dit pejseprojekt. Fra projektering til montering, og helt til din køreklare gaspejs skal tændes første gang. Vi er med dig helt i mål. 30 års erfaring med montering af alle former for gaspejse, er din garanti for et første klasses resultat.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

HERNING – 2-SIDET HJØRNE GASPEJS MONTERET I ETAGEEJENDOM

 

Kan der monteres en gaspejs i mit hjem, hvis jeg bor i en etageejendom? Ja, men der er særlige forhold, vi som leverandør af din gaspejs skal tage hensyn til. Eksempelvis skal aftrækket føres vandret ud gennem en ydermur. Denne gaspejs er projekteret af vores medarbejdere, så hvis du ønsker dig en gaspejs, der ligner den på billedet, er du velkommen til at kontakte os.

 

Gaspejsen på billedet er en M-Design True Vision 1050 CL. Modellen er en 2-sidet hjørne gaspejs, der er beregnet til indbygning. Til dette projekt blev der brugt en model, der har et hjørne på pejsens venstre side (CL – Corner Left). Der findes naturligvis også en version, der har hjørnet i højre side (CR – Corner Right). I dette projekt valgte kunden, at gaspejsen skulle køre på flaskegas, men modellen kan også bestilles til natur- eller bygas.

 

Kunden tilvalgte app-styring, LED-belysning og refleksfri glas. Desuden valgte kunden “Unex Glow”, der giver en rigtig flot gnisteffekt. Hvis du vil vide mere om M-Design True Vision 1050 CL kan vore medarbejdere give dig råd og vejledning. Vi er også specialister i sten- eller marmorbænke, som den kunden har valgt i dette projekt. Bænke kan vi levere i forskellige farver og i forskellige sten- og marmormaterialer.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide


GASPEJS – 3-SIDET RUMDELER MED INTEGREREDE HYLDER TIL NIPS OG BØGER

 

Specialopgaver er vort speciale! Ønsker du en gaspejs, der elegant glider ind i dit hjem, er det Himmerlands Pejsecenter, du skal kontakte. På billedet ovenfor ses det tydeligt, hvor flot en 3-sidet roomdivider kan bygges ind i det særlige brændhæmmede materiale, vi bruger. Materialet er godkendt og har samme brændværdi som mursten. Det kan skæres til, så man kan udforme hylder eller andre detaljer.

 

Gaspejsen på billedet er leveret med en brænder, der giver et flot og bredt bål. Desuden har kunden valgt at få pejsens bund belagt med små, hvide sten. Betjeningen foregår med den medfølgende fjernbetjening, men der er også mulighed for at tilkøbe app-styring.

 

Himmerlands Pejsecenter er den foretrukne samarbejdspartner for arkitekt- og byggefirmaer over hele landet. Vi har 30 års erfaring med salg og montering af pejse og brændeovne, og vi giver dig seriøs rådgivning, når du skal i gang med dit pejseprojekt. Du har desuden mulighed for at bestille et konsulentbesøg, så vi ii ro og mag tale om dine pejsedrømme.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide


SKAGEN – ÅBEN GASPEJS PÅ TOPPEN AF DANMARK

 

Efter en gåtur rundt i Slagens stemningsfulde gader, kan familen sætte sig til rette i de magelige sofaer og nyde deres åbne gaspejs. Der skal ikke fældes, kløves eller slæbes brænde først. Fra fjernbetjeningen er der fuld kontrol over pejsens funktioner, så man skal blot læne sig tilbage og nyde flammerne. Himmerlands Pejsecenter har stået for projektering og montering af pejsen – også den særlige front.

 

En åben gaspejs er altid en specialopgave. Den har ikke en typegodkendelse, og hver åbne gaspejs skal derfor have en særlige godkendelse. Hos Himmerlands Pejsecenter har vi specialiseret os i åbne gaspejse. Derfor kan du få rådgivning hos os, hvis du ønsker en gaspejse-løsning, der ligner denne.

 

Hos Himmerlands Pejsecenter bliver du mødt af engagerede medarbejdere, der brænder for pejse. Vores erfaring betyder, at vi kan guide dig trygt gennem opførelsen af din drømmepejs. Vores rutinerede montører kan udføre montagen, og der udarbejdes altid et skriftligt tilbud først. Såfremt du ønsker et konsulentbesøg, tilbyder vi naturligvis også dette. Hos os er du og dit pejseprojekt i gode hænder.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

SPÆNDENDE OG ANDERLEDES GASPEJSE-LØSNING MED ROOMDIVIDER

 

En gaspejs giver kreativiteten spillerum, når der skal skabes en unik pejseløsning. Se blot denne flotte gaspejs, der er monteret hos en kunde, der bor i en hyggelig stationsby beliggende mellem Aalborg og Hobro. Boligen er stilren og stringent, og derfor har kunden valgt en pejseløsning, der har et enkelt design.

 

Gaspejsen på billedet er en ELEMENT4 LUCIUS 140 R. Modellen er såkaldt “roomdivider”, en 3-sidet gaspejs med glas på tre sider. Den er beregnet til indbygning, og et af kendetegnene ved denne model er muligheden for at lave det særlige “udhæng”. Den daglige betjening udføres med den medfølgende fjernbetjening, men der er også mulighed for at tilkøbe app-styring.

 

Himmerlands Pejsecenter er din sparringspartner, når du og din familie skal have en smuk og unik pejseløsning. Så uanset hvordan I bor – minimalistisk eller klassisk – kan vi hjælpe dig med at designe en komplet løsning, der matcher jeres hjem. Vi har 30 år erfaring med projektering og montering af pejse i enhver afskygning.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

SPECIALLØSNING MED HJØRNE GASPEJS I MURET OPBYGNING

 

Specialløsninger med indmurede gaspejse er et af vore specialer. I denne sag fra Kolding er der tale om en 2-sidet hjørne gaspejs. Den er muret ind i en opbygning, som går helt til loftet. Der er mulighed for lignende  løsninger med en 1-sidet eller en 3-sidet gaspejs. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at der bliver muret små åbninger, eller indsættes en konvektionsrist, i opbygning over pejsen. Luften inde i opbygning bliver nemlig meget varm.

 

Gaspejsen på billedet er en M-Design True Vison 850 CR. Modellen er beregnet til indbygning, og den har hjørnet med glas i højre side. Den leveres naturligvis også med hjørne i venstre side (True Vision 850 CL). M-Design er kendt for at producerer high-end pejse i absolut topklasse til fyring med gas eller træ. Der findes en bred vifte af modeller, så sammen kan vi finde en model, der passer til dit projekt.

 

Kunden har benyttet sig at muligheden for at skræddersy gaspejsen. Der er blandt andet tilvalgt refleksfri glas, som giver et bedre kig til bålet, fordi genskin fra lamper og vinduer reduceres. Desuden har kunden valgt LED-belysning, flotte keramisk brændestykker, metalbagvæg samt “Unex Glow”, der giver en flot.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

1-SIDET GASPEJS I HØJFORMAT SKABER KØKKENHYGGE

 

Køkkenet er i høj grad blevet centrum i vores travle hverdag. Det gælder også for denne sjællandske familie, som har valgt at få installeret en gaspejs. Gaspejsen er monteret, så den kan ses fra køkkenets spisepladser, og den er nu rummets naturlige fokuspunkt. Familien kan nyde synet af bålet gennem det store glas, og gaspejsen kan betjenes fra spisebordet med fjernbetjeningen eller fra en app på telefon eller mobil.

 

Har du ikke hørt om gaspejse? En gaspejs er den moderne version af et ildsted. Der skal ikke slæbes træ ind, og der er intet griseri fra brændet. En gaspejs kører typisk på flaske-, natur- eller bygas. I stedet for brænde er der placeret keramiske brændestykker, så der opnås et flot og realistisk bål. Der findes et bredt udvalg af modeller, så uanset om du ønsker glas på én, to eller tre sider, kan vi finde en model til dig.

 

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i gaspejse. Vi har håndplukket markedets bedste fabrikater, så du får en gaspejs i topkvalitet. Vi har et tæt samarbejde med arkitekt- og byggefirmaer i hele landet, så vi er vant til at skræddersy pejseløsninger. Der udarbejdes altid et skriftligt tilbud, og vores rutinerede montører kan udføre montagen. Hos Himmerlands Pejsecenter er vi med dig hele vejen – helt frem til at gaspejsen tændes i din stue.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide


HØJFORMAT TUNNEL GASPEJS – EN MEGET SOFISTIKERET PEJSELØSNING

Denne villas helt unikke udsigt er uspoleret, selvom der er installeret en ny gaspejs. Gennem pejsens ekstraordinært store glas er der uhindret kig til vinduerne. Og til naturen udenfor. Gaspejsen med dens opbygning rundt om er designet i et samarbejde mellem kunden og Himmerlands Pejsecenter. Stilen er enkelt, så den samlede pejseløsning indgår som en integreret del af hjemmet.

 

Gaspejsen på billedet er en M-Design True Vision 850 DVL. Modellen er beregnet til indbygning, og den kan køre på natur-, flaske- eller bygas. Der er mulighed for at tilvælge app-styring, så du kan styre gaspejsens funktioner fra din mobil eller tablet. Pejsens udseende kan “customizes” med for eksempel forskellige typer keramisk træ, indvendige sider i sort spejlglas eller metal. To meget populære tilvalg er refleksfri glas, der minimerer generede lysindfald, og Unex Glow, der giver en rigtig flot gnisteffekt.

 

Hvis du har spørgsmål til M-Design True Vision 850 DVL, er du velkommen til at kontakte vores medarbejdere. Vi har 30 års erfaring med projektering og installering af pejse i enhver afskygning. Vi hjælper dig trygt gennem alle pejseprojektets faser og helt frem til den færdige pejs kan tændes. Har du samarbejde med en arkitekt, kan vi udarbejde 3D visualiseringstegninger i REVIT.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

LØSNING MED ROOMDIVIDER MELLEN SPISESTUE OG HYGGEKROG

 

En “roomdivider”-gaspejs er perfekt som en del af en skillevæg i ét rum, der har flere funktioner. I denne sag har familien valgt at få stuen delt op i to afdelinger. Men uden at de to afdelinger er blevet helt adskilt fra hinanden. Hyggekrogen, hvor der også ses TV, er nu afgrænset af gaspejsen, der er bygget ind i en væg.

 

Gaspejsen på billedet er en M-Design True Vision 1000 RD.  Modellen er beregnet til indbygning, og de store glas, giver familien kig til bålet fra tre sider. En gaspejs giver hygge og varme, når familien er samlet. Der er fuld kontrol over varmen fra en app på telefonen, men gaspejsen kan også styres med den medfølgende fjernbetjeningen.

 

Der er mulighed for at “customize” M-Design True Vision 1000 RD, så du får det “pejse-look”, der matcher dit hjem og din smag. Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i unikke pejseløsninger. Så uanset om din nye pejs, skal køre på gas eller træ, kan vi hjælpe din sikkert i mål med dit projekt. Vore dygtige og rutinerede montører kan stå for monteringen, og der udarbejdes altid et skriftligt tilbud, inden opgaven påbegyndes.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

2-SIDET HJØRNE GASPEJS MONTERET I VILLA I NORDJYLLAND

 

I samspil med en af vore faste samarbejdspartnere, byggefirmaet Keld&Johs, har Himmerlands Pejsecenter lavet denne flotte pejseløsning. Den valgte gaspejs er en M-Design True Vision 850 CL. Pejsen er elegant integreret i hjørnet i stuen, så bålet kan ses i hele rummet.

 

M-Design True Vision 850 CL er en såkaldt 2-sidet hjørne gaspejs. Modellen er beregnet til indbygning, og modellen er udstyret med en avanceret brænder, der giver et exceptionelt flot flammebillede. Læg der til, at M-Design leverer de flotteste og mest livagtige keramiske brændestykker.

 

Alle gaspejse fra M-Design leveres med fjernbetjening, men der er mulighed for at tilkøbe app-styring til din mobil eller tablet. I M-Designs intuitive app har du fuld kontrol over alle gaspejsens funktioner. Du kan eksempelvis vælge indstillingen ECO-mode, hvor gaspejsen selv varierer gastilførslen.Det betyder, at der opnås en stor gasbesparelse, men også at bålet bliver mere “levende” og “dansende”

 

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i salg, projektering og montering af gaspejse. Vore medarbejdere giver dig seriøs rådgivning, når du skal vælge den rette model. Der udarbejdes naturligvis altid et skriftligt tilbud, og vore rutinerede montører sørger for, at din nye gaspejs er monteret i henhold til lovgivningen.

 

M-Design True Vision 850 CL har hjørne i venstre side, men fås også med hjørne til højre side (True Vison 850 CR). Kontakt Lars eller Kristian, hvis du vil vide mere om gaspejse. Vi har 30 års erfaring med pejseløsninger i alle afskygninger. Vi er med dig hele vejen – helt frem til bålet tændes i din nye gaspejs.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

1-SIDET GASPEJS – SMUKT BYGGET IND BAG KLASSISKE, HOLLANDSKE MURSTEN

 

Til dette projekt har vores kunde valgt en 1-sidet gaspejs. Modellen er en M-Design True Vision 1150V, og den er kendetegnet ved sit både brede og høje frontglas. Frontglasset leveres standard med keramisk glas, men der er mulighed for at tilvælge refleksfrit glas, der minimerer genskin og refleksioner fra vinduer og lamper.

 

M-Design True Vision 1150V er en 1-sidet gaspejs, der er beregnet til indbygning. I dette projekt er den bygget ind bag smukke hollandske mursten. En klassisk, tidløs løsning, der ikke bliver umoderne. Samtidig er gaspejsen en værdiforøgende tilføjelse til kundens hus.

 

Der er en vifte af tilvalgsmuligheder til M-Design True Vision 1150V. Der medfølger en fjernbetjening, men der er mulighed for at tilkøbe app-styring, LED-belysning, forskellige indvendig beklædninger og rammer i varierende bredder. Et af kendetegnene ved en M-Design gaspejs er de helt utroligtflotte, true-to-life keramiske brændestykker.

 

Hvis du vil vide mere om M-Design True Vision 1150V, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig seriøs rådgivning, når du skal vælge den rette pejseløsning. Vore dygtige, rutinerede montører kan udføre montagen, og hos os er du sikker på, at din gaspejs overholder lovgivningens bestemmelser. Du kan læse meget mere om gaspejse i vores guide.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

SKAGEN – 1-SIDET GASPEJS I MURET OPBYGNING

 

Den klassiske Skagen-villa oser af stemning og stil. Villaen er indrettet med danske designklassikere, og der skrues ekstra op for hyggen, når beboerne tænder for deres nye gaspejs. Gaspejsen er en M-Design True Vision 850V. Modellen er beregnet til indbygning, og i denne sag er den monteret i en murstensopbygning.

M-Design producerer nogle af markedets mest eksklusive gaspejse. De avancerede brændere giver et lækkert flammebillede, og det store glas giver et exceptionelt flot kig til bålet. En M-Design gaspejs er kvalitet i alle detaljer. De keramiske brændestykker er de mest naturtro på markedet. Sammen med det flotte bål får du en helt unik pejseoplevelse.

M-Design True Vision 850V kan customizes efter dine ønsker. Den kan bestilles med forskellige typer træ, forskellige typer bagvæg og LED-belysning. Den leveres med fjernbetjening, men de fleste kunder tilvælger app-styring til mobil og tablet. I M-Designs intuitive app er der fuld adgang til alle gaspejsens funktioner. Du kan eksempelvis vælge den særlige ECO-mode-funktion, hvor gastrykket automatisk varieres. Det giver et bål, der opleves mere levende, samtidig med at der spares på gasforbruget.

Kontakt vore medarbejdere hvis du vil vide mere om gaspejse. Du får seriøs rådgivning, når du skal finde den rette model. Vore dygtige, rutinerede montører kan udføre montagen, og der udarbejdes altid et skriftligt tilbud først. M-Design True Vision 850V er et meget populært valg, fordi den har de klassiske pejsedimensioner. Modellen findes både som gaspejs og træfyret pejseindsats. Den findes naturligvis også som tunnelpejs.

Klik her for at besøge Gaspejse

Klik her for at besøge Guide

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her