0 Log ind

INDRETNINGSARKITEKTENS EGET HJEM!

Indretningen i indretningsarkitektens eget hjem er en æstetisk og stilren fest for øjnene! På én gang ultra moderne, meget klassisk og helt igennem tidløs. Himmerlands Pejsecenter står bag gaspejsen midt i rummet. Modellen, en Element4 Sky T, er markedets højeste gaspejs. Kunden har bestilt pejsen med refleksfri glas, som minimerer genskin fra lamper, refleksioner og indfaldende lys fra vinduer. Til pejsens bund kan der vælges mellem keramisk træ eller forskellige stentyper.

Huset, hvor denne gaspejs er monteret, har gennemgået en totalrenovering fra kælder til kvist. Renovering indbefattede blandt andet, at den nederste del af skorstenen blev fjernet. Det var kundens ønske, at den øverste del af skorstenen skulle bevares. I samarbejde med et lokalt smedefirma konstruerede Himmerlands Pejsecenter en stålkonstruktion, der nu bærer den tilbageværende del af skorstenen. Stålkonstruktionen er dimensioneret, så gaspejsen kan stå inden i den.

Element4 Sky T leveres med dobbelt brænder, der giver et flot dybt bål. Betjeningen sker med den medfølgende fjernbetjening, men der er også mulighed for at tilvælge app-styring, så du kan betjene pejsen fra din mobil eller tablet. Element4 SkY leveres også som 1-sidet gaspejs og som udendørs gaspejs.

Klik her for at besøge Gaspejse

UNIK LØSNING MED MOSEEG

I Aarhus-forstaden Højbjerg blev den klassiske villa “opdateret” med en moderne gaspejs. I tæt samarbejde med kunden, stod Himmerlands Pejsecenter for det færdige design. Opbygningen er udført i et særligt materiale, som er godkendt til de høje temperature, der er omkring en gaspejs. Dette materiale har desuden den fordel, at det kan males, tapeseres eller noget helt tredje.I denne sag valgte kunden at få underdelen spartlet og malet hvid. Overdelen er beklædt med den smukke og eksklusive træsort, Moseeg.

Selve gaspejsen er en 3-sidet gaspejs, som med sine tre store glas giver et ekstraordinært godt kig til bålet. Modellen er en Kalfire GP85-55S, som kunden har valgt med keramiske træstykker og en effektiv brænder. Det betyder, at der opnås et meget flot og realistisk flammebillede. Der er talrige muligheder for at “customize” en gaspejs, så du får lige det look, du drømmer om.

En vellykket pejseløsning er altid et resultat af et tæt samarbejde mellem kunden og Himmerlands Pejsecenter. Har kunden valgt at benytte en arkitekt, tilbyder vi at udføre 3D-tegninger i REVIT. Har du brug for mere information, er du velkommen til at kontakte en af vore medarbejdere. Vi tilbyder også konsulentbesøg, så vi i ro og mag kan tale om din drømmepejs.

Klik her for at besøge Gaspejse

3-SIDET GASPEJS MED BETONBÆNK PÅ FYN

 

Stringent og stilrent design er det gennemgående tema i dette hjem. I denne case valgte kunden en 3-sidet gaspejs, der kan ses uanset hvor i stuen man befinder sig. Gaspejsen er en 1050DC fra M-Design. Kunden har valgt at få den leveret med keramiske brændestykker og en avanceret 3D-brænder, der har en S-brænder i bunden – samtidig med at den brænder ud gennem træet.

 

Gaspejsen betjenes med kundens mobil eller tablet. I appen kan kunden vælge funktionen ECOWAVE, hvor pejsens automatisk varierer gastilførslen. Herved opnås en besparelse på gasforbruget samtidig med, at bålet opleves mere “dansende” og “levende”. En gaspejs kan køre på flaske- eller naturgas. I enkelte af landets store byer er der bygas, og udvalgte gaspejse kan konverteres tll dette formål.

 

Til pejsens underdel har kunden valgt en grå betonbænk. Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i alle former for specialpejse. Ønsker du en løsning, der matcher dit hjem, er du velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere. Vi giver dig seriøs rådgivning, pg vores montører kan stå for montagen. Klik på linket nedenfor, hvis du vil vide mere om gaspejse. På billedet nedenunder kan du se den løsning, kunden valgte til sit køkken.

Klik her for at besøge Gaspejse

…OG EN 1-SIDET GASPEJS I KØKKENET

 

Ild og måltider har været uadskillelige elementer siden tidernes morgen. En gaspejs er den nutidige fortolkning af fortidens ildsted. En gaspejs bringer hygge og varme ind i hjemmet, og der er rig mislighed for at skabe unikke løsninger. I denne case har kunden valgt en 1-sidet gaspejs fra M-Design.

 

Modellen er en True Vision 1300V med 3D-brænder, der består af en S-brænder i bunden samt brænder oppe i selve det keramiske træ. Det betyder, at der opnås et meget flot og livagtigt bål. Med et tryk på mobilen eller tabletten tændes gaspejsen, og flammernes intensitet kan justeres i flere niveauer. Desuden kan kunden vælge funktionen ECOWAVE, hvor gastilførslen moduleres. Herved spares der op til 40 procent på gassen, og bålet bliver mere “levende”.

Nybyggeri, renovering eller ombygning – hos Himmerlands Pejsecenter har vi gaspejseløsninger til et hvert formål. Vi vejleder dig i valget at den rigtige pejs, og vi tilbyder gerne konsulentbesøg. Så kan vi i ro og mag finde frem til, hvordan vi opfylder dine pejsedrømme. Samarbejder du med en arkitekt, kan vi – som de eneste i pejsebranchen - tilbyde 3D-tegninger i REVIT. Klik på linket nedenfor, hvis du vil vide mere om gaspejse.

Klik her for at besøge Gaspejse

MARKEDETS BREDESTE GASPEJS

 

ELEMENT4 TENORE 240 er markedets bredeste gaspejs. I denne case er den monteret hos en kunde i Aalborg-forstaden Hasseris. Den er bygget ind i en væg, der fungerer som opdeling mellem en Hall og em stue. Modellen er en tunnelpejs, og gennem de store glas er der et uovertruffen kig til rummet ved siden af. Kunden har valgt en speciallavet ramme, der på elegant vis afslutter pejsen.

 

En gaspejs kombinerer hygge og komfort. Betjeningen foregår med fjernbetjening eller med en mobil-app, og der skal ikke slæbes brænde. Pejsens indvendige bund er dækket af sten, der vælges i forskellige farver.

 

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialiser i alle former for pejseløsninger. Gennem de seneste 30 år har vi leveret pejse til tilfredse kunder – fra Skagen i nord til kysten nord for København i øst. Vi tilbyder gerne konsulentbesøg, så vi i ro go mag kan tale om dine pejsedrømme. Kontakt en af vores medarbejdere for mere info, eller klik på linket nedenunder for at læse mere om gaspejse.

Klik her for at besøge Gaspejse

2-SIDET TUNNEL GASPEJS MED KIG MELLEM KØKKENALRUM OG STUE

 

I denne case var ønsket at skabe sammenhæng mellem køkken og stue. Valget faldt på en 2-sidet tunnel gaspejs, som med sine to glas giver et godt kig mellem rummene. Himmerlands Pejsecenter har leveret gaspejsen, der på den mest elegante måde er integreret i kundens dejlige køkkenalrum. Kunden kan nyde flammerne fra både køkkenbord og stue.

 

Modellen er en M-Design True Vision 550 DV med 3D-brænder. Kunden har valgt keramiske brændestykker, der sammen med den avancerede brænder giver et flot flammebillede, og “Lunix Glow”, der producerer en gnisteffekt. Desuden valgte kunden refleksfrie glas, der reducerer refleksioner fra lamper og indfaldende lys fra vinduer.

 

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i pejse i alle afskygninger. Vi er med dig hele vejen – fra en uformel samtale om din pejsedrøm og helt frem til pejsen tændes. Til brug for arkitekter kan vi lave 3D-tegninger i REVIT. Se billeder fra kundens stue nedenfor.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK