0 Log ind

Pejsecenter Randers

Tæt på Randers ligger Himmerlands Pejsecenter, som leverer flotte, moderne pejse, brændeovne, pilleovne m.m. til hele Danmark.

Vi har gjort ilden til vores levevej, og har i mange år hjulpet vores kunder med at bringe design, funktionalitet og hygge op på et niveau, der er de danske boliger værdi, så den levende ild kan varme og skabe en perfekt stemning.

Du vil opleve at særligt to ord gennemsyrer vores forretning: Kvalitet og service. Kvalitetsprodukter er fundamentalt for vores filosofi, der lyder, at vores varer skal kunne holde i mange år, og service er en del af vores jyske opvækst.

Vi yder kyndig rådgivning i alle produkter og forhandler stabile mærkevarer, som Living flames, Termatech, Wiking, Rais, HWAM, Caminetti Montegrappa, Contura, M Design, Scan, Lotus, Meteor.

Bevidst sortiment af kvalitetsmærker

Når vi udvælger vores produktsortiment hos Himmerlands Pejsecenter, sker det med øje for både funktionelle egenskaber og design.

Vi gør en stor dyd ud af at finde præcis de kombinationer, der giver mest værdi på begge områder. Derfor tilbyder vi funktionelle design, der samtidig giver god varmefordeling og udnytter brænde, gas eller piller optimalt. Samtidig ligger vi vægt på brugervenlighed, så du altid får en god oplevelse, når du tænder eller justerer produktet.

Vi har et meget alsidigt sortiment, som tillader dig at gå på jagt ud fra dine drømme og forestillinger. Samtidig biddrager vi med vores lange erfaring fra branchen og hjælper dig med at finde den bedste løsning i forhold til rummets størrelse, isolering og lignende. Alt dette sker naturligvis med henblik på at garanterer dig den helt rette løsning, der giver varme, glæde og hyggestunder i mange, mange år, når du handler hos Pejsecenter Randers.

Showroom og online salg

Vi er både Pejsecenter Randers, Aalborg, Århus og det øvrige Danmark. For når du handler i vores webshop, leverer vi til hele landet. Ligeledes har vi etableret et stort showroom ved vores base i Hobro, hvor du er velkommen til at komme forbi og se på de enkelte produkter.

Det store udstillingslokale rummer mange bud på, hvad en pejs, brændeovn eller pilleovn er, og skulle derfor gerne kunne hjælpe dig med at finde inspiration og vælge det produkt, der uden sammenligning er det rigtige i dit hjem.

Produkterne spænder vidt i deres mange nuancer, udformninger og stile. Desuden er der rig mulighed for at udforske forskellige produkttyper, hvor nogle løsninger står på fod, andre er væghængte, mens nogle er indbyggede. Hvis du allerede nu godt kunne tænke dig, at se mere til de forskellige muligheder, kan du kigge under fanen ’montage’, ligesom du kan klikke rundt mellem de enkelte produkter og læse nærmere om dem.

Service og paratviden hos Pejsecenter Randers

Som en garvet forhandler i en branche med fart på, har vi både erfaring med at finde de bedste løsninger og styr på de seneste nye udspil inden for teknologisk udvikling og produktfornyelser. Den viden lader vi dig komme til gode, hvad enten du henvender dig over telefonen, ved at bruge vores kontaktformular på hjemmesiden eller ved at besøge ved Hobro.

Kontakt os for at høre mere eller kom forbi vores showroom til en varm kop kaffe.

Rådgivning i showroom Pejsecenter i Randers
Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK