0 Log ind

Randers pejsecenter

Med både online salg og forretning nær motorvejen ved Hobro forsyner Himmerlands Pejsecenter kunder fra hele Jylland, Sjælland og Fyn med alt inden for pejse, brændeovnepilleovne og tilbehør i form af både røgsugere, skorstene m.m.

Vi forhandler mærker, der er kendt for deres holdbarhed og flotte design, hvilket blandt andet tæller HWAM brændeovne: Rais, Contura, Scan, Lotus, Living flames, M Design, Meteor, Termatech og Caminetti Montegrappa.

Sortimentet er udvalgt på baggrundt af et indgående kendskab til de produkter, der bedst forener oplevelsen af design, effektivitet og god hygge. Med et alsidigt udvalg er det dig muligt at finde det produkt, der passer suverænt bedst ind i dit hjem.

Ildsteder er indbegrebet af hygge

Levende ild fra smukke ildsteder er elsket over hele kloden. Danskerne var ikke de første til at bringe ilden ind i stuerne, men vi har været enormt glade for at låne idéen, der går direkte i forlængelse af gode hyggestunder.

Der er dog sket en kæmpe udvikling fra de første indendørs pejse til i dag, hvor mange efterspørge smukt design, der falder naturligt ind i boligens stil. Sådanne design forhandler vi, og selvom vi hverken hedder Aalborg, Århus eller Randers Pejsecenter, forhandler vi fra vores base i Hobro til kunder fra overalt i Danmark, da vi sender til hele riget. Vi tilbyder også frit udsyn til de flotte produkter fra vores store showroom, der ligger dejlig tæt på motorvejen og er nemt at komme til.

Spar på varmen

Foruden flotte produkter er der naturligvis tale om funktionelle produkter, når du besøger Himmerlands Pejsecenter.

Vores mange brændeovne, pejse eller pilleovne pynter nemlig ikke bare, de varmer effektivt og har derfor direkte indflydelse på, at din varmeregning ikke bliver så høj. For selvom mange først og fremmest tænker på brændeovnen og pejse som hyggelige, levende ild til hjemmet, så overser mange, hvor stor varme en moderne brændeovn rent faktisk biddrager med.

Men kan du virkelig få både hygge, varme og besparelser i én pakke? Svaret er ja. For også denne branche har været igennem en mindre teknologisk evolution, hvorfor nutidens modeller – omend i moderne eller klassisk design – leverer virkelig effektiv ydelse og giver dig maksimalt afkast for din investering. Læg dertil evnen til at skabe design, der hæver det æstetiske niveau i enhver bolig, så har du en sikker vinder til de danske hjem. 

Et pejsecenter med erfaring

Da vi befinder os i en branche, hvor udviklingen bevæger sig hastigt, følger vi seneste tendenser og udvikling fra tæt hold. Det er din garanti for, at vi kan imødekomme spørgsmål om nye teknikker og muligheder.

Du kan er altid velkommen til at kontakte os pr. tlf. eller via. Vores hjemmeside for at høre mere, ligesom du naturligvis også er velkommen til svinge forbi vores forretning.

Vi lægger vægt på service, service og mere service, hvorfor vi hjertens gerne fortæller dig om vores produkter og kommer hele vejen rundt om den optimale løsning til dit hjem, der tager afsæt i dine ønsker og forestillinger. Vi har altid sat kaffe over og byder dig hjerteligt velkommen.

Randers PejsecenterShowroom i Hobro
Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK