0 Log ind

Med den dybeste respekt for det oprindelige!

På den lille ø Anholt, der ligger ude midt i Kattegat, har Himmerlands Pejsecenter lavet denne opgave. Kundens ønske var en opgradering af den eksisterende pejs. Samtidig var det et udtrykkeligt ønske, at der ikke måtte ændres på den helt særlige stil og stemning, der er i det gamle sommerhus. En stil, der er videreført fra den forrige generation.

Løsning blev lidt utraditionel: En 3-sidet pejseindsats fra Lotus, der er monteret, så den passer perfekt ind i den gamle kampstensopbygning. De to sider ses fra pejsen ene side, og fra den anden side, er der kig til det sidste glas, gennem en lille åbning. Himmerlands Pejsecenters montør udførte hele opgaven, inklusive en muret tilpasning af kampestensopbygningen.

Hos Himmerlands Pejsecenter kan vi hjælpe dig sikkert i mål med dit pejseprojekt. Vi har 30 års erfaring med pejse i enhver afskygning. Vi udarbejder altid et skriftligt tilbud, og husk: Vi er ikke blot Himmerlands foretrukne pejsecenter – vi er hele Danmarks pejsecenter. Kontakt vore medarbejdere for mere information.


Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her