0 Log ind

Træfyret 3-sidet roomdivider i stilren opbygning

En 3-sidet rumdeler – også kaldet en roomdivider – var det oplagte valg til denne sag. Familievillaen i Gistrup, en oplandsby lige uden for Aalborg, har en stor stue. Derfor faldt familen for en træfyret pejs, der har store ruder på tre sider. Det giver et rigtigt flot indkig til bålet, og pejsen kaster et hyggeligt orange skær over stuen.

Den træfyrede pejseindsats på billedet er en M-Design Luna Diamond 750 RD. Modellen er betegnet til indbygning. Den kan eksempelvis bygges ind i brandhæmmende plader, der efterfølgende tapeseres, beklædes med mursten eller noget Heel tredje. Som det ses på billedet er der monteret ventilationsriste i pejsens top og bund. Dette er et lovkrav, fordi der bliver meget varmt inde i pejsens opbygning.

Har du også et pejseprojekt, og er du også faldet for en M-Design Luns Diamond 750 RD rumdeler? Kontakt Himmerlands Pejsecenter for mere information. Vi har 30 års erfaring med salg og montering af træfyrede pejseindsatse, og vi hjælper dig i mål med dit pejseprojekt. Luna Diamond 750 RD er produceret af den hollandske producent, M-Design, der står bag nogle af markeds bedste pejse til træ eller gas. Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i gaspejse og træfyrede pejse, så kontakt os for mere information.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her