0 Log ind

Hjørnepejs til træfyring

Denne hjørnepejs er skabt til fyring med træ. Modellen er en indbygningspejs, og den byder på stilrent og minimalistisk nordisk design. Med sine stringent linjer passer den perfekt i det moderne hjem. Glasset følger hjørnet rundt – helt uden at blive afbrudt af en ramme eller en hjørnestolpe. En meget elegant løsning, der giver et flot, uhindret kig til bålet.

Modellen på billedet er en RAIS Q-Be, og du kan vælge mellem to typer låge – en låge med glas, der er indrammet i en stålkant. Eller en låge, der har glas til kanten. RAIS Q-Be leveres som standard med RAIS CleverAir, der styrer forbrændingsprocessen, så der opnås en meget effektiv forbrændning af brændet. Det er godt for miljøet.

Ønsker du en pejseløsning, der ligner denne – men alligevel er helt unik? Vore medarbejdere giver dig gode råd og seriøs rådgivning, når du skal vælge ny pejs. 30 års erfaring med montering af alle afskygninger af pejse er din garanti for en løsning, der fungerer optimalt. Kontakt os for mere information. Husk vi tilbyder konsulentbesøg i dit hjem, så vi i ro og mag kan finde den helt rigtige løsning.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her