0 Log ind

Outdoor

Tag flamme-hyggen med udenfor! Tilbringer du, som mange andre danskere, mere og mere tid udenfor med familie og venner? Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, der skaber varme og hygge, når mørket sænker sig. Der kommer hele tiden nye, spændende produkter til, så følg med her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde lige det, du søger.

Chesneys – stilren kombineret grill og varmekilde i høj kvalitet!

Engelske Chesney er en nyhed på det danske marked. Det er en kombineret grill og brændeovn, der er lavet til at stå udendørs året rundt. Du tænder op med brænde og steger dine bøffer, og derefter kan Chesneys´en give dig hygge. og varme på terrassen. Chesneys produceres i Danmark.

Udendørsprodukter, der kører på gas

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi specialister i produkter til gas. Også til udendørs brug. Så søger du en udendørs gaspejs, bålfade til gas, gasfakler eller noget helt fjerde, kan vi hjælpe dig. Se mere nedenfor, eller kontakt os , hvis du mangler noget, der er helt unikt!

Idendørsprodukter, der kører på Bioethanol

Vi er leveringsdygtige i et bredt sortiment af produkter, der kører på bioethanol. Det er ikke hele sortimentet, der er kommet op på hjemmeside, så kontakt os for mere information.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK