0 Log ind

ÅBNE PEJSE & PEJSEFRONTE

Hos Himmerlands Pejsecenter er vi landets førende leverandør af klassiske, træfyrede åbne pejse. I tæt dialog med dig, opfylder vi din drøm om en unik pejs, der passer perfekt i dit hjems indretning – klassisk eller ultramoderne. Vi er ligeledes specialister i at skræddersy skorstensaftræk med optimalt træk. Det sikrer, at der ikke kommer røg eller røglugt ud i din stue. Og det betyder samtidig, at pejsen er optændingsvenlig. Vi udarbejder gerne et skriftligt samlet tilbud, og vores montører kan stå for montagen.

En klassisk åben pejs går aldrig af mode. Vi oplever en stadig stigende interesse for sten- og marmorfronte, fordi netop disse materialer er tidløse. Vi er leveringsdygtige i pejsefronte på specialmål i flere forskellige designs og flere forskellige farver. Det er vanskeligt at gengive de korrekte farvespil på et foto, men i vores showroom kan du se farveprøver.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Lars eller Kristian. Hos får du inspiration til din nye åbne pejs. Vi kan desuden rådgive dig om, hvordan vi kan lave en skorstensløsning, der fungerer optimalt. Hvis du har hyret en arkitekt, kan vi, som det eneste pejsefirma i landet, tilbyde 3D-tegninger i REVIT. Vi glæder os til at høre fra dig – samt at få en uforpligtende samtale om din nye pejs. Der er naturligvis også mulighed for at bestille et konsulentbesøg, så vi i ro og mag kan kan tale om pejseløsning.g Husk: vi er med dig hele vejen. Helt frem til den færdige pejse tændes.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK