0 Log ind

BIOPEJSE MED OMRAMNING

I de seneste år har der været en stor efterspørgsel på såkaldte ”biopejse med omramning” – hvilket egentlig bare er et andet ord for en biopejs pakket ind som en klassisk pejs. Det er den perfekte måde at omkapsle et rum i ren hygge, uden du behøver at lave en stor investering i ombygning, indmuring og eventuelt også etablering af en skorsten. Du kan komme forbi butikken i Hobro, hvis du er interesseret i at se, om en omrammet biopejs kan være noget for dig.

Men hvordan kan en biopejs erstatte en træfyret pejs, når der ikke brændes træstykker?

Det behøver du slet ikke være bekymret over. Vi forhandler eksempelvis omrammede biopejse fra det danske mærke Termatech, der laver såkaldte keramiske brændestykker, du lægger henover brænderen i biopejsen. De keramiske brændestykker har et meget naturtro udseende, og vi kan vise dig brændestykkerne i funktion i vores showroom i Hobro.

Kontakt Himmerlands Pejsecenter inden du køber en biopejs

Hvis du går op i kvalitet og bæredygtige produkter, synes vi du skal kontakte os inden du køber en biopejs. Det er desværre blevet et område, hvor der eksisterer mange halve løsninger, og da der ikke er de samme krav til godkendelse og test, kan man nemt risikere at købe katten i sækken. Når vi sælger en biopejs går vi den igennem fra A til Z, og sikrer os, at kvaliteten er i top. Desuden leverer vi kun biopejse fra leverandører, der selv har kvalitet som det primære fokus. På den måde giver vi den bedste oplevelse, når det kommer til biopejse.

Product filter

Aktiverede filtre:
Mærker v

BIOPEJSE MED OMRAMNING

  • Santos (UDSTILLINGSMODEL) | BIOPEJS MED OMRAMNING
    Tilbud Santos (UDSTILLINGSMODEL) | BIOPEJS MED OMRAMNING
    18 995,00 DKK 12 995,00 DKK
Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her