0 Log ind

Styringer

En røgsuger kan ikke fungere uden en styring. Hvis du er på udkig efter en ny styring til din røgsuger, eller en ny samlet røgsugerløsning, er vi klar til at hjælpe dig videre. I et moderne byggeri er røgsugeren ofte helt nødvendig når der skal installeres en pejs, brændeovn eller gaspejs, og vi har stor erfaring på området. Hvis du har spørgsmål til produkterne kan du derfor uden tøven kontakte os, og få sparring. Du kan altid komme til at snakke med en medarbejder, der har haft produkterne i hånden.

Styring af røgsugere til gaspejse

Hvis du har en gaspejs og en røgsuger fra Exodraft, er EFC-21 styringen hvad du har brug for. Det skyldes at styringen automatisk vil lukke for gassen hvis der opstår en fejl, og der ikke er træk i skorstenen. Bemærk dog, at hvis du har en gaspejs fra M-Design, kan du styre din Exodraft røgsuger direkte fra styringen af gaspejsen. Kontakt os gerne for yderligere information.

Styringer til brændefyrede pejseløsninger

Hvis du mangler en styring til din røgsuger, og du har en brændefyret pejseløsning, er der et stort udvalg af styringer, der hver har sine fordele og ulemper. Hvad enten du ønsker en højteknologisk løsning med store muligheder for avanceret styring af røgsugeren, eller om du hellere vil have en lavteknologisk hastighedsstyring, har vi produkterne der passer til dine behov. Hvis du er interesseret i mere viden om forskellen på produkterne, er du altid velkommen til at kontakte os.

Product filter

Aktiverede filtre:

Styringer

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her