0 Log ind

Pakkeløsninger

Hvad enten din røgsuger skal monteres på muret- eller stålskorsten, og om du ønsker en højteknologisk eller lavpraktisk styring, har vi sammensat en pakke der passer til dig.

Vores pakkeløsninger kommer med røgsuger, styring og monteringsudstyr

Det betyder, at prisen på pakken inkluderer alle de ting du skal bruge til din røgsugerløsning - du skal altså ikke tænkte på ekstra monteringsgrej, om røgsugeren og styringen passer sammen, eller at der kommer uforudsete udgifter. Husk dog, at røgsugeren også skal monteres - det er oftest en smal sag, der dog som oftest kræver et montørbesøg. Hvis du kontakter os er vi altid klar på at give et godt tilbud på både levering og montering.

Pakke 1-6 er skræddersyede løsninger til stålskorstene, og der findes udgaver både med afkast under og over tagryggen. Forskellen er i praksis, om røgsugeren sender røgen lodret eller vandret ud af røgsugeren.

Pakke 7-12 er løsninger til murede skorstene, og der er ligeledes pakker til afkast både under og over tagryggen.

Pakkerne kommer med forskellige styringer. Her findes der både simple og billige modeller, men også mere højteknologiske modeller som Xzense styringen, der giver dig mulighed for at styre røgsugeren direkte fra telefonen.

Product filter

Aktiverede filtre:

Pakkeløsninger

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her