0 Log ind

TILBEHØR

Vi fører et udvalg af tilbehør til alle typer af pejse, brændeovne og pejseindsatse. Uanset hvilken type pejs du har, er der en række af tilbehør som er uundværlige.

Udstyr til brændefyrede pejseindsatse og brændeovne

Til den brændefyrede pejseindsats anbefaler vi altid, at du får et pejsesæt med, der letter rengøringen og opfyringen betragteligt. Til alle brændefyrede produkter gælder desuden, at du får brug for noget glasrens og optændingsblokke. Her anbefaler vi at gå den miljøvenlige vej – vores glasrens rækker længe, og vores optændingsblokke er et naturprodukt, der består af træspåner overhældt med voks. De er udover at være miljørigtige de bedste optændingsblokke, vi nogensinde har prøvet, både til brændeovne og til træfyrede pejseindsatse!

Generelt udstyr til alle typer af pejse og brændeovne

Der er også noget tilbehør, der letter din hverdag betragteligt uanset hvilken type pejs eller brændeovn du har. Et børnegitter, så børnene ikke kommer for tæt på de varme dele, er for mange uundværligt. Du kan også få en kuliltealarm, så du kan blive advaret i god tid inden der sker noget, eller en automatisk konvektionsblæser til at sprede den varme luft kun ved hjælp af konvektion.

Se udvalget i vores butik i Hobro

Du kan se det store udvalg af tilbehør til pejse og brændeovne i vores store showroom og butik i Hobro. Du kan også kontakte os, hvis du har nogle helt specifikke ønsker.

TILBEHØR

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her