PILLEOVNE

VI ANBEFALER - - - - En pilleovn fra Italienske Caminetti Montegrappa er elsket for dens egenskaber. Fyring sker med træpiller, der er billige og CO2 neutrale at fyre med. "Du får altså også en besparelse, der kan mærkes i pengepungen, samtidig med at du skåner miljøet".

En Caminetti Montegrappa pilleovn er udstyret med en brugervenlig betjening, der gør den let anvendelig for alle. Samtidig har du stadig udsigt til den levende ild, der danser bag glaslågen, ligesom den i dag findes i mange flotte designs –så du kan finde den model, der passer bedst ind i dit hjem.

Pilleovne fra vores kvalitetsbevidste og førende Italienske producent Caminetti Montegrappa er kendetegnet ved moderne design og avanceret teknik, der inkluderer en omfattende brugervenlighed bla. vist i et tydeligt display med dansk tekst. Brugervenligheden der omfatter selve motorenheden, styrer automatisk hastigheden for at justere til den ønskede temperatur.

Du finder din næste pilleovn blandt Caminetti Montegrappa med udtalte fordele, såsom: brugervenlige pilleovne, reduceret "eller næsten intet" lydniveau, nem rengøring, individuel tilpasning af ønsker.

God fornøjelse - med venlig hilsen - HimmerlandsPejsecenter

Find din nye pilleovn i vores store udvalg

Hos Himmerlands Pejsecenter har vi et stort udvalg af flotte, effektive pilleovne. Sortimentet udmærker sig ved at tilbyde kvalitetsprodukter med stærk ydelse i lækker indpakning. Du kan derfor vælge mellem mere end blot det traditionelle udseende, så du kan finde det produkt, du har bedst øje til.

Pilleovnen er et super godt besparende alternativ til ældre opvarmnings-generationer som oliefyr og lignende. Da du samtidig fyrer med træpiller, der har en meget ren afbrænding, belaster du ikke miljøet i samme grad.

Ovnen tænder nemt op og træpiller føres automatisk i brænderen, hvorefter mekanikken sikrer effektiv varmeudnyttelse, og sørger for at fordele varmen i hver en krog af hjemmet.

Pilleovne er typisk udstyret med en række brugervenlige funktioner, så du kan navigere og betjene produktet med et nemt og overskueligt display, der selvfølgelig er på dansk. De moderne typer findes i mange varianter, hvor de fleste har indtænkt en række komponenter, der er til stor gavn for brugeren. Eksempelvis kommer mange modeller med store, rengøringsvenlige askebakker, rummeligt pillemagasin samt bagplade med aktiv selvrens, som sikrer en flot lys baggrund til flammebilledet. At du så tilmed har mulighed for at vælge blandt en række herlige design, gør det kun endnu sjovere at anskaffe sig en pilleovn.

Gode anbefalinger til din pilleovn

Undgå for meget støv

Undgå for meget støv ved at vælge en pilleovn med et stort pillemagasin, der er let at hælde i, og brug desuden altid træpiller i en god kvalitet. Den gode kvalitet gør, at pillerne ikke smuldrer og støver nært så meget uden for magasinet.

Vælg en støjsvag model

De første pilleovn, der så dagens lys, havde et højt lydniveau. I dag er sagen heldigvis en helt anden, for selvom ovnen har fungerende blæsere, så er lydniveauet heldigvis meget lavere, selv når ovnen er i drift.  

Vælg en pilleovn med praktisk bagbeklædning

Det kan være en fordel at vælge en vedligeholdelsesnem bagbeklædning. Typisk følger mange pilleovne med en rengøringsvenlig hvid bagbeklædning, der giver et flot billede, når flammen bevæger sig foran. Flere modeller kommer med selvrensende bagplade, hvor asken falder af ved høje temperaturer. Det giver indtrykket af en altid ren og pæn ovn.

Vælg en betjeningsvenlig udgave

Sørg altid for at vælge en pilleovn, der er nem at indstille og benytte. Ideelt set bør ovnen kunne betjenes nemt af hele familien, være nem at fylde op og enkel at styre, når du vil justere temperatur m.m.

Brug Himmerlands Pejsecenter 

Hos Himmerland Pejsecenter forhandler vi pillebrændeovne fra den mest anerkendte leverandør, Caminetti Montegrappa. Dette mærke er kendt for god varmeflytning, effektiv udnyttelse og ikke mindst en superflot finish.

Italienske Caminetti Montegrappa har med fokus på gode produkter, brugervenlig betjening og imponerende design gjort sig fortjente til at komme ind i de danske hjem.

De mange designs på pilleovnene findes både i moderne minimalistisk stil eller med klare referencer til det stolte traditionelle look inden for den klassiske pilleovn. Du kan tilmed vælge blandt mange flotte farver og nuancer, der giver den rette stemning i din bolig. Se bare i det store sortiment, der blandt andet tæller røde, sorte og hvide farver i herlige kombinationer.

Kontakt os for yderligere information

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om den enkelte pilleovn. Skulle du dog stadig være i tvivl eller have spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Det kan du gøre ved at kontakte os direkte, skrive en besked til os ved brug af formularen, der findes under ”kontakt”, eller ved at besøge os i vores store pejsecenter i Hobro, hvortil der også er nem adgang fra både Aalborg og Århus - takket være placeringen nær ved motorvejen. Her kan du se nærmere på vores store showroom, tanke en dejlig varm kop kaffe frisk fra kanden, og høre meget mere til de mange gode fordele der er ved at købe en pilleovn.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK