GASPEJSE

En gaspejs er et nutidigt stykke design, der ikke bare pynter i enhver stue, som er nem at starte, betjene og vedligeholde.

Det skyldes ikke mindst, at der er sket en fantastisk udvikling inden for gaspejse, siden man i tidernes morgen benyttede åbne og krævende ildsteder. I dag er situationen dog en helt anden. En gaspejs er nemlig skabt med både brugervenlighed og design for øje. Derfor får du mulighed for at nyde de smukke flammer bag det klare gas – tilmed med et minimum af arbejde.

Gaspejsen er nemlig ikke bare flot og hyggeskabende, den kræver intet arbejde med at samle brænde eller lignende, og er derfor en ren nydelse i dens skønne og enkle form.

Oplev vores blændende udvalg af gaspejse fra de bedste mærker – Living flames og M Design.

Du kan læse mere om gaspejse her

Kataloger:

Faber 2012/2013M Design gaspejseFairo

Videoer:

Video om Fairo gaspejse

Hvorfor vælge en gaspejs?

Visuelt vil en gaspejs pryde alle hjem. Læg dertil at du har et minimum af arbejde, men samme fantastiske udbytte af varme og hygge, så ved du, hvorfor du skal vælge en gaspejs. Sagt på en lidt anden måde, så er denne pejsetype et par teknologiske skridt foran de traditionelle typer. Du skal ikke bekymre dig om at tænde op, det kan du nemlig gøre med et klik på en fjernbetjening, for de teknologiske muligheder har nemlig gjort det muligt, at styre alle modeller med fjernkontrol, ligesom enkelte endda - med lidt ekstra udstyr - kan styres fra smartphones. Du skal heller aldrig tænke på støv og sod fra brænde, i stedet kan du bare nyde det smukke billede af ild, der bevæger sig og varmer hjemmet.

Visuelt kan du nyde flammerne fra gaspejse, der kan bygges ind som et naturligt element i hjemmet – i bedste forlængelse af den stil, du har valgt til din bolig. Pejsen passer nemlig ind i både moderne og klassiske hjem, så du kan nyde udsynet, uanset hvilken løsning du er til.

Kort sagt: Lad andre save brænde og nyd i stedet den ekstra tid foran din egen smukke gaspejs.

Åben eller lukket gaspejs?

Lukket gaspejs

En lukket gaspejs uden rammer er noget, som vores kunder elsker! Det kan vi nu sagtens forstå, for med det rammeløse design, ser din nye gaspejs meget eksklusiv og æstetisk ud. Løsningen indgår ofte ganske ubesværet i i boligens indretning, hvor den tilfører et nyt visuelt fantastisk element.

Åben gaspejs

Den åbne løsning er ideel til dig, der gerne vil komme tættest muligt til ilden.  Varmen er helt enestående og den kontrollerede ild tager sig smukt ud både moderne og romantisk indrettede hjem, hvor den tilfører et af verdens ældste elementer med største elegance.

Er valget godt for miljøet?

Ja. Hvis du sammenligner gaspejsen med eksempelvis oliefyring eller opvarmning med el, står du tilbage med en meget mere klimavenlig løsning. Gaspejsen forurener nemlig mindre og udleder ikke nær så mange kvælstoffer - og i forhold til partikelforurening er gaspejsen også et godt klimavenligt alternativ til opvarmning.

Find din gaspejs hos Himmerlands Pejsecenter

Hvis fænomenet gasdrevne pejse, eller pejs i det hele taget, er nyt for dig, skal du ikke holde dig tilbage, men endelig tage kontakt og spørge løs.

Hos Himmerlands Pejsecenter har vi fulgt gaspejsene siden den tidlige begyndelse, og vi svarer gerne uddybende på alle dine spørgsmål. Du kan tage kontakt igennem vores hjemmeside, eller besøge vores flotte showroom i Hobro, hvor vi hilser dig velkommen med en varm kop kaffe og rigets flotteste udvalgt af pejse – kom selv og se.

Magasin
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK