ASPECT PREMIUM ST XL

45 000,00 DKK

Topmodel fra Faber som tilfører ethvert hjem og rum noget unikt. Gaspejsen er bygget op på samme chassis som de andre i Aspect Premium XL serien. Denne med glas de to lange sider.

Leveres standard med Faber’s patenterede StepBurner som altid giver et smukt flammebillede. Ved opstart er flammerne synlige i hele brænderens bredde. Når der ikke er behov for så meget varme, kan ilden centreres i midten af brænderen og på den måde opretholdes de høje flammer.

Som ekstraudstyr fås bl.a. Faber ITC App (Intelligent Technical Control) der giver brugeren flere justeringsmuligheder og indblik i gaspejsens forbrug over tid.

**Vil du vide mere, kontakt os - KLIK HER

  • Pris for gaspejsen
  • Ja tak
  • Nej tak
  • Ja tak
  • Nej tak

0  Enhed EnhederSmartstyring af Faber gaspejse
via smartphone I.T.C. APP

Som producent og markedsleder af gaspejse har Faber haft et ønske om at udvikle en smart APP til styring af Fabergaspejse og sikrer dels en intelligent Faber gaspejs samt en bedre økonomi via en teknologisk fordel.

Med en nyudviklet APP I.T.C (Intelligent Technical Control) til din smartphone præsenterer Faber en smart-APP til din gaspejs på et niveau, hvor en indbygget thermostat- og en energieffektiv Ecoboost funktion kan sikre en besparelse på op til 70% på dit energiforbrug.

  • Via en WiFi forbindelse har du fuld adgang til styring af gasbrænderen. 
  • I.T.C. programmet giver desuden nyttige oplysninger om div. egenskaber og gaspejsens aktuelle forbrug. 


Fabers I.T.C. smartstyring styrer ikke bare forbrændingen automatisk, du kan også indstille det ønskede niveau for rumtemperaturen med din smartphone APP som fjernbetjening

Indstil ønsket niveau for rumtemperatur via din APP. 
Med fjernbetjeningen indstiller du med enkle tryk dit aktuelle niveau for rumtemperaturen, så du nemt og hurtigt kan styre, hvor varmt du ønsker det.

**Vil du vide mere, kontakt os - KLIK HER

 

Så nemt er det!

Se INSTRUKTIONSVIDEO af FABER I.T.C. smartstyring


kurv
Kon
Takt
Kontakt Himmerlands Pejsecenter her

Ingen varer

Forsendelse : 0,00 DKK
I alt : 0,00 DKK